Erkekler için Uzun Saç Şekilleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Sezonun yeni trendleri arasında erkekler için uzun saç modelleri yer alıyor. Erkek uzun saç modelleri kıvırcık, düz ya da dalgalı saçlar için değişiklik gösterse de yarattığı etki hep aynı. Uzun saç modelleri erkek sporculardan Hollywood starlarına kadar herkes arasında son derece popüler.

Aslında Erkeklerde saç modelleri görünürde çok karmaşık bir konudur. Ancak saçınızın tipine göre doğru tercihler yaptığınızda işiniz kolaylaşacaktır.

Uzun Kıvırcık Saç Modelleri

Uzun kıvırcık saç modelleri erkeklere şüpheye yer bırakmayacak şekilde çekici bir hava katıyor. Siz de omuzlarınıza dökülen kıvırcık saçlarınızı topuz yaparak arkada birleştirebilirsiniz. Bunu yaptığınız sırada önden bir tutam saç bırakmak size dağınık bir hava katar.

Erkek dalgalı uzun saç modelleri

Saçlarınızı açık bırakma taraftarı iseniz yan tarafa doğru taramak yüzünüzdeki ufak kusurların kapanmasını sağlar. Bu şekilde istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz.

Kıvırcık saç modelleri erkek için hele bir de uzunsa bakımı zor gibi görünebilir. Ancak doğru kullanımla iyi bir stile kavuşacağınız gibi bakımını da kolaylaştırabilirsiniz.

Dalgalı Uzun Saç Erkek Stilleri

Dalgalı uzun saç erkek modelleri farklı tip saçlara uygulanabildiği için en çok merak edilen modeller arasındadır. Dalgalı saçlı erkeklerin en büyük avantajı çok sayıda modeli yapabilecek olmalarıdır. Dalgalı saçlar için uzun erkek saç modelleri arıyorsanız ilk sırada atkuyruğu geliyor. Sıkı bir atkuyruğu şık bir giyim tarzına da spor outfite de uyum sağlar. Bu nedenle özellikle saçları omuz ve göğüs seviyesinde olan erkekler tarafından tercih edilir.

Erkek uzun dalgalı saç modelleri

Saç modellerini arayanlardansanız sandığınızdan daha çok seçenek olduğunu bilmelisiniz. Dalgalı saçlarınızı arkada yarım olarak da toplayabilirsiniz. Bunun için üst taraftan aldığınız saçları arkada topuz ya da atkuyruğu yapın ve saçın geri kalanının açık olmasını sağlayın.

Erkek Düz Uzun Saç Modelleri

Uzun erkek saç stilleri denildiğinde akla ilk olarak dağınık topuzlar gelir. Önden bir adet tutam bırakarak saçı topuz yapmak tarzınızı etkileyecektir. Saç modelleri erkek tarzları arasında son zamanda başın üst kısmında topuz yapmak ve alt kısımları 3 numara kesmek de yer alıyor.

Erkek saç modeli

Düz saçlara sahipseniz şanslısınız çünkü aklınıza gelen her modeli yapmaya uygun bir saça sahipsiniz. Saçınızı açık bırakabilir ya da ensede veya yukarda toplayabilirsiniz.

Bunlara ek olarak saç tipiniz ne olursa olsun rasta yaptırarak bakışları üzerinize çekebilirsiniz. Sanılanın aksine rasta yaptırdığınızda da saçlarınızı yıkayabilir ve temizlik ritüellerinize devam edebilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ