Etiler Patlama Anı Görüntüleri İzle!

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Sabah saatlerinde meydana gelen patlama sonrasında Etilerde yaşanan patlamanın görüntüleri ortaya çıktı. Sabah saatlerinde saat 09:00 civarında meydana gelen patlamada Koç Köprüsü altında elektrikli bir bisiklet üzerinde bulunan bomba patlatıldı. Biri polis olmak üzere 7 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Etilerde Patlama Oldu
Patlamada en az 5 otomobilin ağır hasar aldığı ve patlama anında çıkan sesin oldukça yüksek olduğu çevre ilçelerdende patlama sesinin duyulduğu öğrenildi. Patlama sırasında olayın yaşanmasıyla birlikte ambulans ve itfaiyeler olay yerine sevk edildi. Etilerde meydana gelen bu patlamanın polis okulu yanında olduğu ve bu konuda araştırmaların yapılacağını belirtti. Cep telefonu ile patlama anını kaydeden bir kişinin görüntüleri ise internete düştü.
etilerde-patlama-oldu-mu
Etilerde Patlama Anı Görüntüleri

Etilerde Patlama Oldu mu?
Etiler’de patlama oldu. Koç Köprüsü altında meydana gelmiş olan patlama yürekleri ağızlara getirdi. Patlamada facia atlatılmış olsada, 5 üzerinde ölünün olduğu iddia edildi. Etilerde meydana gelen patlama sonrasında alan güvenlik çemberiyle çevrildi. Yetkililer yeni bir patlama olabileceğini düşünerek gerekli tetbirleri alıyor. Patlamanın Etiler Koç Köprüsü altında olduğu ve patlama sesinin oldukça yüksek olduğu çevre ilçelerdende patlamanın duyulduğu açıklandı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ