Farklı Karat ve Tasarımlara Sahip Birbirinden Şık Pırlanta Yüzük Modelleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Pırlanta en değerli taşlardan biri olarak kabul edilen ve evrensel olarak tüm kadınları kendine aşık etmeyi başarabilmiş madenlerden biridir. Pırlanta doğada çok nadir bulunan elmasın işlenmesi ile yüzüklerde, kolyelerde ya da küpelerde kullanılır. Siz de ışıltısı ile sizi anlattığını düşündüğünüz yüzük ya da pırlanta mücevher tasarımlarını sitemizden bulabilirsiniz.
Pırlanta Yüzük
Pırlanta yüzük aşkın simgesidir. Parmaklarınızda Amor Pırlanta kalitesi ile gelen ışıltıları taşımak isterseniz farklı karat ve tasarımlara sahip birbirinden şık pırlanta yüzük modellerine göz atabilirsiniz. Bu senenin özellikle en beğenilen yüzük tasarımları arasında olan beş taş pırlanta yüzükler ise aşkın beş halini de parmaklarınızda pırlanta ışıltısı ile taşıyabilirsiniz. Karat, yüzük tasarımlarını da belirleyen bir husustur. Sizlere sitemiz üzerinden farklı karat aralıklarında yüzük tasarımları sunmaktan mutluluk duyarız. Her yaş, her stil, her zevk ve her kadın için uygun bir pırlanta ışıltısı mevcuttur. Size seslenen pırlanta ışıltısını yakalamak için yapmanız gereken tek şey Amor Pırlanta modellerine göz atmak olacaktır. Parmaklarınızda aşkınızı taşıyarak stilinizi anlatabilirsiniz. Özellikle beştaş, tamtur ya d tektaş yüzük tasarımları arasından size hitap eden en şık tasarıma karar verebilirsiniz.

Pırlanta Yüzük Fiyatları
Pırlanta yüzük fiyatları satın alacağınız yüzükte kullanılan karat ve tasarım özelliklerine göre değişmektedir. Karat, mücevherlerin tamamında kullanılan bir ölçü birimidir. Pırlanta taşının ağırlığı, büyüklüğü ve genel olarak hacmi karat ile ölçülmektedir. Bu sebeple de karat, yüzük tasarımlarında fiyat konusu için en belirleyici husus olmaktadır. Pırlanta yüzük fiyatları konusunda bir diğer belirleyici detay ise elbette yüzükte kullanılan taşın kalitesi ve kesimidir. Yüzük kalitesi hakkında fikir sahibi olmanız yalnızca sertifikalı olan mücevherlerde geçerlidir. Amor Pırlanta olarak tüm ürünlerimiz uluslararası bağımsız elmas kuruluşları tarafından değerlendirilmiş ve sertifikalandırılmış olarak sizlere sunulmaktadır. Bunun dışında yüzük fiyatlarını belirleyen etken yüzük kesimidir. Pırlanta taşına el değen tek aşama, kesim aşamasıdır. Taşın kesiminin başarısız olması yüzüğün tüm estetiğini de bozar. Amor Pırlanta olarak tüm kalite ve şıklık kriterlerini karşılayan ürünleri sizlere en uygun fiyatlara sunmaktan mutluluk duyarız…

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ