Fatih Dizisi Yayından Kaldırıldı mı? Neden Yok?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kanal D’nin çiçeği burnunda dizisi kaldırılıyor mu? Fatih dizisi artık yayınlanmayacak mı? Kanal D ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana birçok konuda eleştiri alan Fatih dizisi erken final yapacak. Star Tv ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisine benzetilen Fatih dizisi yeterli reytingi yakalayamadığı için kaldırılıyor.
Fatih Dizisi Yayından Kaldırılıyor
Büyük bütçelerle başlatılan ve Kanal D’nin reyting konusunda büyük umutlarla ekrana getirdiği 10 milyon dolarlık dizi yayından kaldırılıyor. Her hafta pazartesi günleri ekranlara gelen Fatih dizisi önümüzdeki hafta son bölümünü yayınlayarak final yapacak ve ekranlara veda edecek. Henüz ekranlara geleli birkaç hafta olan Fatih dizisi özellikle oyuncularıyla büyük eleştri almıştı. Eleştirilerin başında Gamze Özçelik yer alıyordu. Gamze Özçelik, rolünü iyi yapamadığı ve ünlü oyuncunun yerine farklı birinin bulunması seyircilerin yorumları arasındaydı. Özellikle sosyal medyada Fatih dizisinini Muhteşem Yüzyıl’ın benzeri olduğu ve aynı etkiyi yaratamayacağı yorumları yapılmıştı.
fatih-dizisi-yayindan-kaldiriliyor-mu
Fatih Dizisi Neden Yayınlanmadı?
Fatih dizisi yeteri kadar ilgi alamadığı için Kanal D ekranlarında ipi çekilen dizilerdem biri oldu. Fatih dizisinde Mehmet Akif Alakurt, Seda Akman, Birkan Sokullu, Salih Bademci, Gamze Özçelik gibi ünlü isimler yer alıyordu. Fatih dizisi önümüzdeki hafta pazartesi akşamı yayınlanacağı son bölümüyle Kanal D ekranlarına veda edecek. Şu ana kadar yapılan en büyük bütçeli dizi olan Fatih dizisi yeterli izlenme oranını elde edemediği için yayından kaldırılıyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ