Fenerbahçe – Beşiktaş Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda 30 Kasım 2013

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Her yıl olduğu gibi bu yılda derbi maçları büyük önem taşıyor. Fenerbahçe – Beşiktaş mücadelesi bu önemli derbilerden biri olmasının yanı sıra 30 kasım 2013 tarihinde oynanacak ve süper ligte 13. hafta mücadelesi olarak liderlik mücadelesinde oldukça önemli. Lider Fenerbahçe, bu yıl iyi başlayan fakat
ligin ilerleyen haftalarında kaybettiği puanlarla 4. sıraya kadar gerileyen Beşiktaş ile mücadele edecek.
30 Kasım 2013 Fenerbahçe – Beşiktaş Derbi
Beşiktaş’ın Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu’nda oynanacak olan maçla birlikte puan farkını azaltmak istemesinin yanı sıra Fenerbahçe ise kayıp vermeden 3 puanı alarak puan farkını devam ettirmek ve bu yıl 2013-2014 Süper lig sezonunun şampiyonu olmak istiyor. 30 kasım 2013 tarihinde gerçekleşecek olan Süper ligin 13. haftasında Fenerbahçe – Beşiktaş maçı ne zaman, Fenerbahçe – Beşiktaş maçı hangi kanalda gibi konulara değineceğimiz haberimizde Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarını yakından ilgilendiren bilgiler bulunmaktadır.
fenerbahce-besiktas-maci-hangi-kanalda-ne-zaman
Fenerbahçe – Beşiktaş Derbi Maçı Ne Zaman
Süper ligin 13. haftasında gerçekleşecek olan Fenerbahçe – Beşiktaş derbi maçı 30 kasım 2013 tarihinde cumartesi günü gerçekleşecek. Saat 20:00’da gerçekleşecek Fenerbahçe – Beşiktaş maçına yoğun ilgi olması bekleniyor.
Fenerbahçe – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda
Süper Ligte önemli karşılaşmalardan biri olan Fenerbahçe – Beşiktaş yine Lig Tv’de yayınlanacak.
fb-bjk-derbi-maci-30-kasim-2013
Fenerbahçe – Beşiktaş Kim Kazanır?
Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanacak olan Fenerbahçe – Beşiktaş karşılaşması oldukça zor geçecek. Beşiktaş, Fenerbahçe’ye göre deplasmanda oynadığı için daha çok savunma yapacaktır. Fakat, Fenerbahçe – Beşiktaş maçlarının sonuçları hiçbir zaman belli olmuyor. 2 takımda derbi maçlara ayrı bir ilgi gösteriyor. Fenerbahçe Beşiktaş’tan biraz daha üstün gözükmekle birlikte saha avantajını kullanma ihtimali Fenerbahçe’nin kazanma şansını yükseltirken, 2. yüksek ihtimal beraberlik ve en az ihtimal Beşiktaş’ın kazanması olarak görülsede oranlarla belirtmek gerekirse, Fenerbahçe’nin şansı yüzde 45 beraberlik şansı yüzde 30 Beşiktaş’ın kazanma ihtimalide yüzde 25 olarak görülmektedir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ