Fenerbahçe – Galatasaray Derbi Maçı Ne Zaman

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlunda oynanacak Fenerbahçe – Galatasaray karşılaşması 10 kasım 2013 tarihinde Süper ligin 11. haftasında oynanacak. Geçtiğimiz hafta Gaziantepspor’u mağlup eden Fenerbahçe ve Konyaspor’u 4-2 yenen Galatasaray karşı karşıya geliyor. 10 kasım 2013 pazar günü gerçekleşecek Fenerbahçe – Galatasaray karşılaşması için 2 takım taraftarıda heyecanlı.
Fenerbahçe – Galatasaray Derbi Maçı 10 kasım 2013
Fenerbahçe – Galatasaray karşılaşması 2013-2014 sezonu 11. haftasına denk geliyor. Kadıköy’de oynanacak derbi mücadelesinin biletleri ise tükendi. Süper Ligte 25 puan lider olan Fenerbahçe ve 19 puanla 4. sırada yer alan Galatasaray arasında oynanan derbi maç, iki ezeli rakibin birbirine rakip olmasının yanı sıra Süper ligtede önem arz ediyor. Fenerbahçe – Galatasaray karşılaşmasından alınacak sonuç ilerleyen haftalar için süper lig şampiyonluğu için belirleyici olacak.
fenerbahce-galatasaray-derbi-maci-10-kasim-2013
Fenerbahçe – Galatasaray Futbolcuların Sakatlık Durumları
Fenerbahçe – Galatasaray maçı için Galatasaray’da Muslera ve Sneijder’in durumları halen ciddiyetini koruyor. Fenerbahçe’de ise Raul Meireles’in durumu hakkında belirsizlik sürerken, iki takımda hemen hemen eksiksiz maça çıkmaya hazırlanıyor. Galatasaray Süper Lig’te kötü başlasada toparlamayı başardı. Galatasaray’lı oyuncular bu maçta hem seyircileri için galibiyet almak, hemde ligteki konumunun daha iyi olması için en kötü beraberlikle ayrılmak istiyor. Fenerbahçe ise ezeli rakibi Galatasaray’ı Kadıköy’de kendi seyircisinin desteğinide arkasına alarak mutlak galibiyet almanın peşinde.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ