Fenerbahçe – Galatasaray Derbisi Ne Zaman

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Sivasspor maçıyla birlikte ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğu garantileyen Galatasaray ile İBB’ye 2-0 yenilerek 2.’de riske atan Fenerbahçe arasında Süper Ligin 33. haftasında oynanacak olan derbi mücadelesinin tarihi belli oldu. 12 Mayıs 2013 pazar günü oynanacak olan karşılaşma Saat 20:00’da Şükrü Saraçoğlu stadında oynanacak. 6 gün kalan derbi maç için hazırlıklar sürüyor. 2012-2013 sezonu Süper lig şampiyonluğunu garantileyen Galatasaray ve ligi en azından 2. olarak tamamlamak isteyen Fenerbahçe arasında hem prestij açısından hemde ligdeki konum açısından öneml bir maç oynanacak.
Fenerbahçe – Galatasaray Derbisi Ne Zaman
2012-2013 sezonu Süper Ligin 33. haftasında karşılaşacak olan 2 ezeli rakip 12 mayıs 2013’te yılın en önemli maçlarından birine çıkacak. Çünkü, bu sezon son derbi maçı ve 2 takım seyircisininde en çok kazanılmasını istediği maçlar biri Fenerbahçe – Galatasaray derbisi oluyor. Fenerbahçe – Galatasaray derbisi ne zaman, hangi kanalda, FB – GS maçı hangi tarihte gibi soruların cevabını böylece vermiş olduk.
fenerbahce-galatasaray-derbi-maci-ne-zaman-2013
Galatasaray şampiyonluğu garantiledi. Ancak, Galatasaray prestiji ve aradaki ezeli rakabet nedeniyle Fenerbahçe karşısında kaybetmek istemeyecektir. Fenerbahçe’de ligte 2. olabilmek ve yine ezeli rakibine karşı alacağı galibiyet ile seyircisinin önünde maçı kazanmak isteyecek. Bu açıdan Fenerbahçe – Galatasaray karşılaşması son yılların en zorlu ve en çekişmeli maçlarından biri olacak gibi görünüyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ