Galatasaray – Schalke 04 Şampiyonlar Ligi Maçı 20.02.2013

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

galatasaray-schalke-04-sampiyonlar-ligi-maciGalatasaray şampiyonlar liginde yarın akşam karşı karşıya geleceği Schalke 04 karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Galatasaray – Schalke 04 Şampiyonlar ligi karşılaşması öncesi birçok röportaj yapıldı. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim Schalke 04’ün fazla küçümsendiğini söyledi. Schalke 04’ün 7 eksik geldiğini ve Galatasaray’ın daha şanslı olduğu söylentilerinin yanlış olduğunu Galatasaray Ulfaluji gibi önemli oyuncusunun sakatlığı ve birkaç eksiğinin daha olduğu. Eboue’nin ülkesinden sakat geldiği ve Galatasaray’ında eksiklerinin olduğunu söyledi.
20.02.2013 Galatasaray – Schalke 04 Maçı
Hamit Altıntop’ta Fatih Terim’le birlikte Schalke 04 maçı öncesi röportaj veren Galatasaray’lı isimler arasındaydı. Hamit Altıntop maçla ilgili birkaç soruya cevap verdi. Galatasaray olarak maa iyi hazırlandıklarını belirten Hamit Altıntop seyirci desteğininde yanıında olması durumunda başarılı bir sonuç elde etmek için hazır olduklarını belirtti. Hamit Altıntop’a sorulan bir soru ise ilginç bir yanıt alınmasına neden oldu. Gazetecilerin takımda en başarılı ve tecrübeli oyuncunun kendisi olduğu ve Sneijder ile Drogba transferlerinden sonra bunun değiştiğini ve takıma neler katabileceği sorusu soruldu. Hamit Altıntop ise takımda en büyük tecrübenin hocaları Fatih Terim olduğunu ve bunun üstüne birşey konuşulamayacağını söyledi. Ayrıca Hamit Altıntop önemli olan tecrübe değil takıma verilen katkıdır diyerek Sneijder ve Drogba’nın isimlerinden çok Galatasaray takımına kattığı katkıya önem verdiklerini söyledi.
galatasaray,-schalke-04-ttarena
Galatasaray mı? Schalke 04 mü?
Galatasaray ve Schalke 04 arasında TT Arena’da oynanacak olan karşılaşma tüm dünyada yankı buldu. Özellikle karşılaşmada takımlar arasında istatistik yapan ülkeler Schalke 04’ü biraz daha şanslı görüyor. Galatasaray’lı oyuncular ve özellikle Fatih Terim ise karşılaşmanın zor geçeceğini biliyor. Sneijder ve Drogba transferleri takıma hava katsada, Schalke 04 küçümsenecek bir takım olmadığını herkes biliyor.
ttarena-galatasaray
Shanghai Shenhua Takımı Drogba’nın Peşini Bırakmıyor
Galatasaray başında ise Çin derdi var. Drogba transferinin gerçekleştirildiği Çin ekibi ellerinde önemli delillerin olduğunu belirtiyor. Galatasaray’a korku salmak isteyen Çin’in önemli takımlarından ve Drogba’nın transferini gerçekleştirildiği Shanghai Shenhua takımıyla daha önce parasının alamaması sonrası sözleşme imzaladığını ve bunu delil olarak göstereceğini belirtti. Shanghai Shenhua takımı ülkesinde 2003 yılında şampiyonluğu içinde şike yaptığı ve şampiyonluğunun iptal edildiği açıklandı. Shanghai Shenhua belasından kurtulmakta nasıl bir yol izleyeceği merak edilen Galatasaray yönetimi ise Drogba transferine gölge düşürmemek istiyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ