Google Hisse Senedi Fiyatı Yükseliyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Amerika’lı arama motoru Google hisse senetleri fiyatları yükselişini sürdürüyor. Dünyanın en ünlü arama motoru Google’ın kar oranını arttırması hisse fiyatlarınıda arttırıyor. Özellikle son dönemde mobil ve video reklam gelirlerininde artması dünya devi Google’ın hisse senedi fiyatlarınında artmasına neden oldu. Yüzde 25 oranında gelir artışı sağlayan Google’ın hisse senedi değeri ise bin doları geçti.
Google Hissesi Yükseliyor mu?
Google hissesine sahip olanlar sevinç yaşamaya devam ediyor. Hisse senedi değeri bugün 1006 doları geçen Google hissesine ilgi büyüyor. Kar oranlarını arttırmaya devam eden Google hisselerine Youtube gelirleride etki ediyor. Video reklamlardan alınan gelirlerin artması ve mobil reklamcılığındanda elde edilen gelirler bir önceki yıla göre yüzde 25 oranında gelirleri arttırdı. Gelirleri artan Google borsada da sevinç yaşadı.
google-hisse-fiyati-yukseliyor

Google Hisse Senedi Fiyatı

Google hisseleri geçtiğimiz Cuma günü 970 TL ile haftayı tamamlamıştı. Bu hafta ise bin TL yi geçerek rekora imza attı. 1006 TL olan Google hisseleri sahiplerini sevindirdi. Google son yıllarda katlanarak artan gelirlerinin yanı sıra tüketiciler ise online alışveriş tıklamalarında Google’a ödediği ücret yüzde 8 oranında azaldı. Gelirlerine Chorme ve Google Map’tende oldukça fayda getiren Google kar oranını tüm alanlarda çalışmasını geliştirerek arttırmaya devam ediyor. Borsada bin TL yi aşan Google hissesi ilerleyen dönemlerde de yükselmek üzere umut veriyor. Gelir artışlarındaki orana bakılırsa hisse senedi olarakta artmaya devam edeceği düşünülüyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ