Gülhan Şen Kimdir? Resimleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

12 Nisan 2013 tarihinde Beyaz Show konuk olan Gülhan Şen güzelliğiyle herkesi birkez daha büyüledi. Gizli kalmış ünlülerden biri olan Gülhan Şen yaptığı Seyahat programıylada izleyicilerin beğenisini topluyor. Güzelliğiylede programın izlenme oranını arttıran Gülhan Şen Beyaz Show programında konuşmaları ve tavırlarıyla akıllı ve başarılı bir ünlü olduğunu kanıtladı. Beyaz Show programıyla tekrar gündeme gelen Gülhan Şen’in yaptığı işler ve nasıl buraya geldiği gibi bilgiler merak konusu olmuştu. Bunun dışında Gülhan Şen’in hiçbir yerde göremeyeceği fotoğraflarınıda haberimizde bulabilirsiniz.
Gülhan’ın Galaksi Rehberi – Gülhan Şen Kimdir?
1978 yılında Bulgaristan’da dünyaya gelen Gülhan Şen 1989 yılı Bulgaristan göçmenidir. Çocukluk yıllarında büyük zorluklar yaşayan ve Kızılay çadırlarında kalan Gülhan Şen Lisans eğitimini mesleğinde başarıya ulaşmak için aldı. Gülhan Şen programcılıkta oldukça başarı işlere imza atıyor. Şu anda hem program yapımcılığı, hem yönetmenliği hemde sunuculuğunu aynı anda yaptığı Gülhan’ın Galaksi rehberi isimli programı Kanaltürk ekranlarında devam ettiriyor. 1999 – 2002 yıllarında BRT haberde muhabir olarak çalışamya başlayan Gülhan Şen, 2002 yılında Star Tv’de StarDust’a mesleğinde iyi bir adım atarak devam etti. Eğitim ve Kariyer programını sunan Gülhan Şen 2003 yılında bu programı CNN Türk’te gerçekleştirdi. Sonrasında 2004-2007 yıllarında TV8 kanalında Zamanın Ruhu, 2006 yılında Bayanlar Baylar yarışma programını, 2007 yılında Gülhan’ın Galaksi Rehberi, 2009 yılında Pür Dikkat programlarını yaptı. 2009 yılında Kanalizasyon filminde sunucu olarak görev aldı.
Gülhan’ın Galaksi Rehberi programıyla ün kazanan Gülhan Şen TV8 ekranlarının vazgeçilmez ismi oldu. Gülhan Şen Gülhan’ın Galaksi Rehberi programında seyahat ederek Dünya’nın en güzel yerlerini Türk insanının ayaklarına getiriyor. Güzelliğiylede programa renk katan Gülhan Şen programın yönetmeliği, sunuculuğu vb. tüm işlerini tek başına yürüterek bir ilke imza atıyor. Gayet başarılı giden Gülhan’ın Galaksi Rehberi programına devam eden Gülhan Şen TV 8 ekranlarında Cumartesi saat 11:00’da yayınlanıyor. Verdiği güzel pozlarla kendinden söz ettirmeyi başaran Gülhan Şen güzelliği fark edilmeyecek gibi değil. Güzeller galerisine layık gördüğümüz Gülhan Şen fotoğrafları sizlerle.

Gülhan Şen Resimleri – Foto Galeri


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ