Güvenlik Etiketi  – Egen.com.tr

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Güvenlik etiketi, özellikle teslimat sırasında, müşteriye ulaştırma evresinde kullanılan oldukça sağlam bir şekilde yapıştırılmış tek parça bir etiket türüdür. Bu etiket kutunun iki kulağı kapatıldıktan sonra tam ortaya yapıştırılmakta ve kolay kolay sökülmemektedir. Etiket çıkarılmak istendiğinde kutu üzerinde yapışkan izler bırakmaktadır. Bu yüzden oldukça dayanıklı ve sağlam bir şekilde yapıştırıldığını söylemek mümkündür. Bu yapışkan izler sayesinde ürün teslim edilene kadar kutunun kurcalanıp kurcalanmadığı da kolaylıkla anlaşılabilmektedir.

Güvenlik Etiketi Nedir?

Güvenlik etiketi, ürünün üzerine yapıştırılan ve ürünün garantisini göstermek için kullanılan bir tür yapışkan kağıttır. Ürünün kaldırılması halinde garantinin bittiğini de gösterebilmektedir. Etiket üzerinde çeşitli barkod bilgileri de yer alabilmektedir. Etiket, kolay kolay ürün üzerinden tek seferde sökülememektedir. Baskı kalitesi de diğer etiket türlerine göre oldukça yüksektir. Termal transfer yöntemi ile ribon filmi eritilerek etiket baskısı yapılmaktadır.

Güvenlik etiketinin ham maddesi oldukça özel ve dayanıklı bir malzemeden üretilmektedir. Baskılı ve baskısız şekillerde güvenlik etiketi üretmek mümkündür. Markalar kendi logolarının yer aldığı çeşitli güvenlik etiketleri de tercih edebilmektedir. Bu noktada baskılı etiketler tercih edilmekte ve her ürün üzerinde aynı etiket yer almaktadır. Bu etiketler özel olarak üretildiği için baskısız etiketlere göre biraz daha maliyetlidir. Baskısız olarak kullanılan güvenlik etiketleri de çeşitli etiket yazıcı cihazlar tarafından basılabilmektedir. Bu yazıcı makineleri standart bilgisayar yazıcılarından daha düşük maliyetli olarak baskı görevini yerine getirmektedir. Aynı zamanda da oldukça seri olarak etiket basabilmektedir. Güvenlik etiketleri barkod şeklinde de üretilmektedir. Bu etiketler ürünün dış yüzeyinde yer aldığından ve sağlam olması gerektiğinden her türlü ısı, nem ve dış etkene dayanıklıdır. Bu güvenlik etiketi garanti etiketi olarak da kullanılmaktadır.

Egen Barkod Etiket San.Tic.Ltd.Sti.

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Atatürk Bulvarı 13.Cadde,

Mutfakcılar MUTSAN Başakşehir Mahallesi Sanayi İstanbul TR,

İkitelli Cd No:24 D:Sitesi 10.Blok, 34306 Başakşehir

TEL: 02126591515

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ