Hadise Sonbahar Fotoğraf Çekimleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Hadise Sonbahar kıyafetlerinin tanıtımında Milla’nın modeli oldu. Türkiye’nin yıldız ismi Hadise söylediği şarkılar ve konser performanslarıyla taktir topluyordu. Modellik konusunda deneyimi olmayan Hadise Milla’nın Sonbahar kıyafetlerini tanıttı. Birbirinden güzel pozlar veren Hadise güzelliğinin yanı sıra Milla Sonbahar koleksiyonlarıyla adeta bütünleşti.
Hadise Milla Sonbahar Koleksiyonları
Birbirinden güzel renkleri içerisinde barındıran kıyafetleri giyerek fotoğraflar veren Hadise Milla’nın sonbahar giysileri için satışları fazlasıyla arttıracak gibi görünüyor. Bu yıl sonbahar kıyafetleri Milla’nın koleksiyonlarına bakıldığında gerçekten güzel ve can alıcı renklerden oluşan sezonun en son trendlerini yansıtmakta olan tasarımlarını ortaya koymuşç
Renk çeşitliği olarak kiremit, kırmızı, hardal rengi, vizon gibi toprağın farklı tonları seçilmiş. Dikkat çekmeyi seven bayanların tercih etmek isteyeceği modelleri Hadise üzerinde görmek için Fotoğraf galerimize bakabilir ve Hadise Milla fotoğraflarını galerimizde görebilirsiniz.
hadise günlük kıyafetleri, hadise trendyol fotoğrafları, trendyol hadise milla, hadisenin günlük kıyafetleri.

Hadise Milla Fotoğrafları


Yaz aylarının yerini sonbahara bırakacağı önümüzdeki aylarda giyilebilecek kıyafetlerin bu denli güzel olması erkekleride kara kara düşündürüyor. Hadise üzerinde bu kadar güzel duran Milla koleksiyonları adeta başdöndürmeye yetiyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ