İmge Ebrar Karakurt’u Unuttu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Başarılı voleybolcu Ebrar Karakurt, voleybolda gösterdiği performansın yanı sıra özel yaşantısıyla da sık sık gündeme geliyor. Olaylı bir şekilde ayrıldığı sevgilisi İmge ise Ebrar’ı kolay unutmuşa benziyor. İmge, yaptığı paylaşımla sosyal medya fenomeni Buse Plan ile ilişkiye başladığını duyurdu.03.08.2022 10:37 – Güncelleme: 03.08.2022 16:50

Ünlü milli voleybolcu Ebrar Karakurt ile sevgili olan ancak olaylı bir ayrılık yaşayan İmge, yeni bir aşka yelken açtı.

Ebrar Karakurt’u çabuk unutan İmge, aradığı aşkı güzel fenomende buldu

PAYLAŞILAN FOTOĞRAF GÜNDEM YARATTI

Ebrar Karakurt’un eski sevgilisi İmge, Instagram hesabından yeni sevgilisi Buse Plan ile fotoğrafını paylaştı. Bu ikilinin aşkını oldukça yansıtan bu fotoğrafa kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni yağdı.

Ebrar Karakurt’u çabuk unutan İmge, aradığı aşkı güzel fenomende buldu

OLAYLI BİR ŞEKİLDE AYRILMIŞLARDI

İlişkileriyle sosyal medyaya damga vuran Ebrar antalya escort ve İmge ikilisinin ayrılıkları da çok konuşulmuştu. Ayrıldıktan sonra ikili arasındaki atışmalar bir süre devam etmişti. İmge, Ebrar’dan ayrılıp Devin isimli bir fenomenle sevgili olduktan sonra Ebrar’a gönderme yaparak, “Kadınları desteklemek amaçlı yapılan sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki reklamda yer alıp sonrasında kadınları aşağılıyor ve hedef gösteriyor” demişti. Ebrar ise buna karşılık olarak, “Prenses yaptığım kurbağanın canı elbet sinek isteyecekti” cevabını vererek hayranlarını şoke etti. İmge ise, “Anlayabildiğim tek şey kadının en büyük düşmanı yine kadınmış” ifadelerini kullanmıştı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ