Işık Dolgusu ile Canlı Görünüm

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Diri ve canlı bir cilt görünümüne sahip olmak pek çok kişinin hakkında ciddi anlamda araştırma yapmakta olduğu konulardan bir tanesi. Çünkü kimi zaman ne kadar dikkat ediliyor olursa olsun fark etmez farklı etkenlerden dolayı ciltte ciddi anlamda sorunlar ortaya çıkabilmektedir. Bu sorunlar dikkatli şekilde giderilmezse, ne yazık ki kendini gösterebilecek olan sonuçlar asla istekleri net bir şekilde karşılamamış olacaktır. Geçmiş zamanlarda ışık dolgusu Ankara konusunda araştırma yapıldığı zaman insanların karşılarına çıkmakta olan isimlerin sayısı son derece azdı. Bundan dolayı da ne kadar istenmiş olursa olsun fark etmez asla tam anlamıyla arzu edilen sonuçlar kendini gösteremiyordu. İlerleyen zaman ile beraber ise artık bu konuda gerçekleştirilen çalışmalar da fazlalaşmaya başladı.
Doğru İşlemler ile Kaliteli Sonuçlar
Dr. Buket Yıldırım tarafından gerçekleştirilmekte olan ışık dolgusu Ankara çalışmaları esnasında genel olarak öncelik cildin mümkün olduğu kadar sağlıklı ve doğal görünüme sahip olmasıdır. Çünkü bu işlemi yapmakta olan isimlerin sayısı fazla olsa da alanında deneyimli bir isimin yapacağı işlemler, beraberinde son derece başarılı sonuçlar ortaya çıkabilmektedir. Gerçekleştirilecek olan ışık dolgusu işleminde aslında dolgu ile mezoterapi işlemi birlikte yapılmaktadır. Bu işlemlerin beraber yapılması ile birlikte de ortaya oldukça güzel ve etkili sonuçlar çıkmış olmaktadır. Standart şekilde yapılmakta olan dolgu işlemlerinde ne yazık ki cltteki doku kayıpları dolduruluyor olsa da canlılığın kapatılmasına sebep olan donuk ve mat görüntü ortadan kaldırılmamaktadır.

Işık Dolgusunun Etkisi Ne Kadardır?
Genel olarak insanların bir kısmının ışık dolgusu Ankara konusunda Dr. Buket Yıldırım’a sordukları sorulardan bir tanesi, bu işlemin yapılmasından sonra ne kadar süre ile etkisini ortaya koymuş olacağıdır. Çünkü kalitesiz yerlerde yapılacak olan ışık dolgusu ile beraber ortaya çıkacak olan sonuçların etkisi ne yazık ki arzu edildiği kadar olmayacaktır. Böylesi sonuçların meydana gelmesinin engellenmesi adına ise mutlaka alanında uzman isimler tarafından gerekli olan işlemlerin yapılması gerekmektedir. Işık dolgusunun besleyici ve destekleyici özelliği yaklaşık olarak 1,5 ila 2 yıl arasında değişiklik göstermektedir. Fakat yüzün oldukça hareketli olan kişilerin duygularını ortaya koyan mimik bölgelerinde dolguların etkinliği zamanla azalabilmektedir. Bundan dolayı da yapılacak işlem bir senenin sonunda eğer ki gerekli ise tekrarlanabilmektedir.
Işık dolgusu uygulamasının diğer bir özelliği ise çok kısa bir süre içerisinde uygulanabilmesidir. Yaklaşık olarak 15 dakika içerisinde gerçekleştirilmekte olan işlemler aynı zamanda lokal anestetik özelliğinden dolayı acısız olmaktadır. Fakat kimi insanların hassasiyet eşiği oldukça düşük olabilmektedir. Böylesi durumlarda ise yapılacak olan işlem öncesinde ek olarak anestetik krem uygulaması yapılabilmektedir. Yapılacak olan bu işlem ile beraber de herhangi bir acı durumu olmadan ışık dolgusu gerçekleştirilmiş olacaktır.

Kişilerin uygulatmış olacakları ışık dolgusu uygulamasında diğer farklı uygulamalarda olduğu gibi gün ışığına karşı herhangi bir koruma durumu söz konusu değildir. Aynı zamanda dolgunun yapılmasından sonra yüze rahatlıkla makyaj yapılabilmektedir. İnsanların bir kısmının ışık dolgusu ile alakalı akıllarında yer etmekte olan sorulardan bir tanesi, uygulama sonrasında yüzde herhangi bir morluk oluşup oluşmayacağıdır. Fakat bu tarzdaki hafif morluklar yalnızca hassas ciltlere sahip olan kişiler için geçerlidir. Bunun dışında yalnızca kızarıklık ortaya çıkmaktadır ve bu da kısa bir süre içerisinde ortadan kaybolmaktadır.
Cildinizin her zaman istemiş olduğunuz gibi sağlıklı ve canlı bir görünüme sahip olmasını istiyor ve bu aşamada ne yapmanız gerektiğini tam olarak bilemiyorsanız, www.drbuketyildirim.com adresinden konu ile alakalı gerekli bilgileri rahatlıkla alabilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ