ISO 22000 Belgesi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Günümüzde birçok farklı marka farklı türde gıdalar üretmektedir. Üretilen gıdalar belli bir standartta olmadığında ya da yeterli kalitede üretilmediğinde insan sağlığını olumsuz etkileyen sonuçlarla karşılaşılabilmektedir. Bu durumu ortadan kaldırmak üzere ISO 22000 belgesi çıkarılmıştır. ISO 22000 belgesine sahip olan gıda üreticileri gerekli kaliteli üretimi sağlıyor demektir. Gıda üreticisi gıda güvenliğini sağlayan bir üretim yapmıyorsa ISO 22000 belgesini alamaz ve satış yapamaz.
ISO 22000 Belgesi Nasıl Alınır?
ISO 22000 belgesine sahip olmak için denetçiler tarafından denetlenecek olan gıda üretimi güvenliği testinden geçmeniz gerekiyor. Ayrıca her yıl yenilen testler sonucunda üretim kalitesinide düşürmemeniz gerekir. Gıda güvenliği standartlarına uygun bir üretim yapıyorsanız ISO 22000 belgesi almanız oldukça kolaydır. Üretim sonrasında çıkan ürünlerin ambalajlarında yırtık olmaması, ambalajlarda verilen bilgilerin yeterli olması, doğru etiketler içermesi kaliteli üretim yapılması konusunda önem arz etmektedir. Bu şartların hepsini karşılayarak üretim yapıyorsanız ISO 22000 belgesi alabilirsiniz.
iso 2200 nasil alinir
Üretimin hijyenle yapılması, üretim yerinin ve çalışanların hijyene önem vermesi kaliteli üretim standartlarının en önemli kriterleridir. ISO 22000 belgesine başvurmak ve en kısa sürede ISO 22000 belgesi almak istiyorsanız mutlaka okumanızı öneririm Bu sayfada gıda güvenliği konusunda ve ISO 22000 Belgesi almak için neler yapmak gerekli, hangi şartların yerine getirilmesi durumunda ISO 22000 belgesi alınabilir ayrıntılı bir döküman yer almaktadır. Eğer üretim yapıyorsanız ve ürettiğiniz mal ve ürünün kaliteli üretim yapılarak piyasaya sürülmekte olduğunu kanıtlamak istiyorsanız, ilerleyen dönemlerde ürünlerin toplatılması ve benzeri sorunlarla karşılaşmamak adına mutlaka ISO 22000 belgesi almalısınız.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ