Kadınlar Tarafından En Çok Sevilen Pırlanta Yüzük Modelleri Hangileri?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kadınlar tarafından en çok sevilen pırlanta yüzük modelleri arasında istisnasız bir şekilde tektaşlar ve beştaşlar yer alır. Klasik modeller olan tektaşlar ve beştaşların yanı sıra çiçekli, tamtur ve renkli taşların kullanıldığı yüzük modelleri de mevcuttur. Görünümüyle gözlerde ışıltı başlatan ve oldukça şık bir şekilde parmaklarda varlığını gösteren bu yüzükler hem evlilik tekliflerinin hem de özel günlerin en sevilen modelleri arasında yer alıyor. Kullandıkça memnun kalacağınız ve parlaklığı ile kendi şıklığınızı da gözler önüne seren yüzük modelleri ile günlerinizi çok daha keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz.

Tektaş

Yılların eskitmediği bir modernizme ve tasarıma sahip olan tektaş modeller, son derece sade ve özgün tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Tek bir adet taş kullanılarak elde edilen bu modellerin geçiş kısımlarında tamtur şekilde detaylara da rastlayabilirsiniz. 0.20 karatla başlayan modeller 0.60 karata kadar büyür. Bütçenize en uygun olan karat ve boyutları seçerek fiyat açısından da memnun olabilirsiniz. Tamamen kendi zevkinize uygun bir şekilde bulabileceğiniz tektaşların kesiminden rengine, berraklığından ağırlığına tüm detaylı özelliklerine de hayran kalacaksınız.

Tektaş Yüzük

Muhteşem bir berraklığa ve taş kesimine sahip olan tektaş yüzük modellerinde beyaz taşların yanı sıra renkli taşların kullanımına da yer veriliyor. İlişkiyi farklı bir boyuta taşıyan ve evliliğe dair sembol olan tektaş yüzükler ile hayallerinize kısa sürede kavuşabilirsiniz. Bir takıdan ve aksesuardan çok daha öte derin anlamlar taşıyan bu yüzük modellerinde pırlanta taşların tek ve beşli şekilde kullanılmasının yanı sıra sonsuzluk işareti ve çiçek figürü gibi çeşitli formlarda kullanıldığını da görebilirsiniz.

Pırlanta Tektaş Yüzük

Sağlam bir teknolojiyle ve insan elinin büyük gücüyle kesilen pırlanta tektaş yüzük modellerinde renkli ve renksiz taşlar çeşitli bir şekilde dikkat çekiyor. Tamamen doğal bir şekilde tasarlanan bu yüzük modellerinde kullanılan her pırlanta tamamen özeldir. Tıpkı her insanda olan parmak izi gibi, ortaya çıkarılan her bir yüzük modeli de eşsizdir. Bu eşsiz modeller ile kombinlerinizin şıklığını da tamamlamaya hazır olabilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ