Kaliteli, Doğal ve Taze Çiftlik Ürünleri Tek Tıkla Sofralarınızda

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Çiftlik ürünleri için sizlere Palivor’un doğal lezzetlerini sunmaktan mutluluk duyarız. Kaliteli, doğal ve taze çiftlik ürünlerini tek tıkla sofralarınızda bulmak için sitemizi takip etmeniz yeterlidir. Çiftliğimiz, Trakya’da, Kırklareli ili’nin Demirköy İlçesinde, Avcılar Köyü’ne bağlı olarak hizmet vermektedir. Çiftliğimizin dört bir yanı ormanlarla çevrili, Bulgaristan sınırına sadece 1500 metrededir. Özellikle Karadeniz’in göz alıcı plajlarının bulunduğu İğneada’ya ise 11 kilometre mesafede yer alarak doğanın tüm bereketli imkanlarından faydalanmaktadır. Palivor Çiftliği, toplam 140 dönüm arazi üzerinde kurulu bir çiftlik olarak sizlere doğanın gücünü sunmaktan da mutluluk duyar. Lezzetinden ödün vermediğimiz et ürünleri, şarküteri ürünleri, süt ürünler, kahvaltılık, temel gıdaların yanı sıra Trakya’da üretilmiş hediyelik ürünlerle pek yakında doğal yaşamda kullanmak için kozmetik, tekstil ürünlerini de kaliteli, doğal ve taze şekilde sitemiz üzerinden bulabilirsiniz. Siparişinizdeki ürünlerin hepsi İstinyePark personelimiz tarafından özenle hazırlanmaktadır. İstanbul içerisinde Siparişlerimizi kendi arabamızla sizlere teslim etmekteyiz. İstanbul dışında ise, aynı gün kargoya veriyoruz.

Çiftlik Ürünleri Satış
Çiftlik ürünleri satış için sizlere tek tık uzaklıktayız. Ürünlerimizin içerisinde organik olan tüm lezzetli kahvaltılıkları, şarküteri ürünlerini ya da mezelerimizi bulabilirsiniz. Ürünlerimizin mümkün olan en doğal şekilde üreterek sizlere sunmaktayız. Ürünlerimiz sizlere en doğal ve en taze haliyle sunulmaktadır. Palivor ürünleri aynı zamanda olduğunca doğal şekilde üretilmektedir. Mümkün olduğu kadar organik şekilde üretilen bu ürünler ile sofralarınıza hem sağlığı hem de lezzeti davet edebilirsiniz.Palivor Çiftlik olarak sizlere en taze sütlerden ürettiğimiz beyaz peynirlerimizi, kahvaltılıklarımızı, şarküteri ürünlerimizi herhangi bir aracı olmadan buluşturmaktan mutluluk duyarız. Bu sayede sitemizde satışa sunulan tüm ürünleri her zaman en uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Çiftlik Ürünleri Online Satış
Çiftlik ürünleri online satış ile sizlere tek bir tık uzaktadır. Çiftliğimizden sizlere ulaşan tüm ürünleri doğal olarak, aynı gün ulaştırmaktayız. Ürünlerimizi aynı gün teslim etme gayemiz sebebiyle İstanbul dışında ürün satışımız bazı ürünlerde bulunmamaktadır. Siparişlerinizde yolda kırılma, bozulma varsa 100% Müşteri Memnuniyeti politikamız çerçevesinde, derhal bedelsiz olarak yeni ürün tedariği imkanlarını da sizlere sunmaktan mutluluk duyarız.
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ