Kaliteli ve Taze Etlerden Hazırlanan İçeriği Sayesinde Oldukça Yüksek Protein İçeren Kuzulu Köpek Maması

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Köpek maması minik dostlarımız ile ne kadar uzun süre yaşayacağımızı belirleyen, en önemli konuların başında gelmektedir. Köpek maması, köpeğiniz için ne kadar uygunsa, köpeğiniz de o kadar sağlıklı, enerjik ve mutlu olacaktır. Tüy sağlığından, ağzı ve diş eti sağlığına kadar her konuda en önemli unsur ve belirleyici faktör köpek mamasıdır. Kaliteli ve taze etlerden hazırlanan içeriği sayesinde oldukça yüksek protein içeren kuzulu köpek maması, N D en sevilen ve rağbet gören mamaların başında gelir. Köpeğinizin sağlıklı ve mutlu olması için her zaman kaliteli mamalar tercih etmeye özen göstermeniz gerekmektedir.
N&D 12 Kg Yetişkin Köpek Maması Kuzulu
N&D 12 Kg Yetişkin Köpek Maması Kuzulu tüm dünyada en çok tercih edilen köpek mamalarının başında geliyor. Özellikle kuzulu olan köpek maması, yüksek kaliteli kırmızı et protein kaynağıdır. Yeni Zelanda çiftliklerinden gelen bir mamasıdır. İçeriğindeki Omega 3 yağ asitleri, vitaminler ve mineraller sayesinde köpek dostunuz her zaman sizinle beraber mutlu, enerjik ve sağlıklı olacaktır. Bu mamaların içinde protein kaynağı olarak antibiyotikli, hormonlu ya da katkı maddeli etler kullanılmaz. Etlerin tamamı taze olarak kesildikten sonra kullanılmaktadır. Bundan dolayı da tüm dünyada en çok tercih edilen köpek mamaları arasında yer almaktadır.

Kuzulu Köpek Maması
Kuzulu köpek maması minik dostunuzun ihtiyaç duyabileceği her türlü protein ve vitamini almasını sağlıyor. Bu noktada önemli olan köpeğinizin yaşı ve cinsiyetine göre uygun porsiyonlarda mamasını vermektir. Köpeğinizin kilosuna ve veteriner önerilerine göre uygun oranı ayarlamanız gerekmektedir. Bunun yanı sıra Evcilal olarak sitemiz üzerinden sizlere her zaman orijinal, en uygun fiyatlı ve kaliteli köpek mamalarını sunmaktan mutluluk duyarız. Sitemizden bulabileceğiniz kuzulu köpek maması çeşitlerindeki protein kaynakları hormonlu, antibiyotikli ya da katkı maddeli değildir. Dostlarımız sağlığı, bizler için oldukça önemli.
Köpek Maması Fiyatları
Köpek maması fiyatları satın alacağınız köpek mamasının markasına ve kilosuna göre değişmektedir. Kalite köpek mamalarında dikkat etmeniz gereken en önemli unsurdur. Uygun fiyatlı kaliteli mama arayışınız için en doğru adres, Evcilal olarak sizlere hizmet etmekten mutluluk duyarız.
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ