Kapanmadan Kazan Yarışması Yayınlanmayacak mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

kapanmadan-kazan-yarimasi-yayinlanmayacak-miKapanmadan kazan yarışması başlamadan bitti. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan ve ATV ekranların yayınlanacağı söylenen yarışma iptal edildi. Yarışmaya başvuran yarışmacılar Kapanmadan Kazan yarışmasının neden bittiğini neden başlamadığını merak ediyor. Programı sunacak olan Oktay Kaynarca ise konuyla ilgili açıklama yaptı ve Kapanmadan Kazan yarışmasının neden bittiğini açıkladı.
Oktay Kaynarca’nın sunacağı Kapanmadan Kazan yarışmasının yaklaşık 20 bölümünün çekilerek hazırlandığı iddia edildi. İddialara göre Oktay Kaynarca tarafından sunulan yarışmanın Gezi Parkı olaylarında eylemcilere destek verdiği için Oktay Kaynarca nedeniyle programın başlamadan bitirildiği söylendi. Oktay Kaynarca ise olur böyle şeyler diyerek durumu geçiştirdi. ATV’nin çekilen ilk 20 bölümü yayınlayıp yayınlamayacağı konusunda kesin bir bilgi yok. Ancak, Oktay Kaynarca ile programın devam etmeyeceği kesinlemiş gibi görünüyor. Henüz net bir açıklama yapılmaz, Kapanmadan Kazan yarışmasıyla ilgili söylenenler şimdilik tamamen iddiadan ibaeret olarak kalıyor.

Kapanmadan Kazan Yarışması Neden Yok?

Oktay Kaynarca’nın sunduğu ATV ekranlarında yayınlanan Kapanmadan Kazan yarışması bitirildi. Başlamadan biten yarışmada Oktay Kaynarca’nın Gezi Parkı eylemlerinde baş saflarda yer alması ve Gezi Parkı eylemlerini desteklemiş olması kanal yönetimi tarafından henüz yayınlanmayan başlamayan programın bitirilmesine neden oldu. Programın ilerleyen günlerde farklı bir sunucu tarafından devam ettirilip etirilmeyeceği yada 20 bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı ise ATV kanal yönetimi tarafından açıklama yapılması halinde öğrenilecek.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ