Kayıp Şehir Dizisi Gökçe Bahadır Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Eski eşi Ali Sunal’dan ayrıldıktan sonra yeni bir projede göremediğimiz Gökçe Bahadır bu kez Kanal D Ekranlarında yayınlanan Kayıp Şehir dizisinde rol alıyor. Kayıp Şehir dizisinde Aysel Karakterini canlandıran Gökçe Bahadır daha önce Yaprak Dökümünde de oldukça başarılıydı. Gökçe Bahadır Kayıp Şehir dizisinde Aysel karakteriyle bir pavyon kadını rolünde oynuyor. Kötü bir hayat yaşayan ancak içindeki iyiliği halen kaybetmemiş bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.
Kayıp Şehir Dizisi Gökçe Bahadır
İstanbul Beyoğlu ve ara sokaklarında yaşamaya çalışan Aysel karakteri kendisine yardımcı olan saf bir gence futbolcu olması için yardımcı olacak. Bu yardımı futbol takımının başkanı tarafından aralarının bozulma sebebi olarak görülecek. İlk bölümde yaşananlar bunlardan ibaret ve gelecek hafta kanal d ekranlarında Kayıp Şehir dizisi kaldığı yerden izlenmeye devam edecek.
Gökçe bahadır evlendi, gökçe bahadır biyografi, gökçe bahadır saç rengi, Gökçe Bahadır Foto galeri.
Gökçe Bahadır Güzelliğiyle Etkiliyor
Oldukça güzel Gökçe Bahadır Kayıp şehir dizisinde güzelliğini oynadığı karakter gereği sergiliyor. Mini etek ve dekolteleriyle Kayıp Şehir dizisinde ilgi çeken Gökçe Bahadır, dizinin gelecek bölümlerinde başrol olarak devam edeceğe benziyor. Gökçe Bahadır Kayıp Şehir frikikleri ise hayranları tarafından şimdiden aranmaya başlandı. Gökçe Bahadır Kayıp Şehir dizisindeki güzel resimlerini sizler için firsthaber.net olarak yayınlıyoruz.

Kayıp Şehir Dizisi Gökçe Bahadır Fotoğrafları – Resimleri


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ