Kendi Genç Ama Gönlü Kocaman Olan David Maltas

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

İş İnsanı ve Girişimci David Maltas’tan, örnek olacak ve yıllarca unutulmayacak bir yardım başarısı. David Maltas Hatay Kırıkhan’da tüm illerdeki gibi ailesi ile depreme yakalandı. Kendisi ve ailesi deprem sonrası Hatayda sağ kalanlardandı. Birçok yardım kapanan ve çöken yollar sebebiyle ulaşamıyordu. David Maltas kendi canını hiçe sayarak elinden gelen tüm imkanını memleketi Hatay için seferber etti.

David Maltas ulaşabileceği birçok firma ile görüşerek evleri yıkılan herkes için çadır ve yardım çalışması için kolları sıvadı. Telefonların çekmediği ve elektiriğinde sürekli gidip geldiği sıralarda David Maltas memleketi için elinden geleni yapmak için canla başla çabaladı.

Bari bir sıcak çorba ulaştırayım diye çeken bir telefon yeri keşfetmek için elinden geleni yaptı. Şans eseri ve Allahında yardımıyla telefon şebekesi çektiği bir anda Hatay Kırıkhan’a 1 Milyon Tl yardım ile yemek servisine başladı.

Hataylı Genç İş İnsanı David Maltas’ın yardımı bugün Hataya ulaştı. Kendiside başta olmak üzere memleketi Hatay’a bu zor dönemde elindeki tüm imkanları kullanarak yemek dağıtımını başaran David Maltas Kırıkhan, Hatay’da tüm ailelerin gönüllerini bir defa daha kazandı.

Kırıkhan’da şuan genç yaşlı herkesle bir olan ve herkese ne gerekiyorsa yapmaya hazırım diyen David Maltas tüm İş İnsanlarına örnek olacak bir başarı hikayesi yazdı.

David Maltas Kimdir? İş insanı David Maltas, 23 Nisan 2000’de Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde doğdu. Genç girişimci ve yatırım uzmanı olan David Maltas aynı zamanda yaptığı yardımlar ile en sevilen Hataylı İş İnsanlarından birisidir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ