Kısa Sürede Yüksek Başarı Kursumuzla Mümkün

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

İngilizce bilmenin faydaları herkesin malumudur. Ancak bu günümüzde, artı bir özellik olmaktan çıkarak bir kıstas halini almıştır. Pek çok başvuruda İngilizce yeterlilik aranmaktadır. İngilizce yeterliliklerin ölçüldüğü çeşitli sınavlar bulunmaktadır. Bu sınavlardan belli bir puan yapmak oldukça önemlidir. Her sınav türü için hızlandırılmış İngilizce kursu vermekteyiz. Bu şekilde belirli bir süre içerisinde, pek çok konu halledilmekte ve yüksek başarılar sağlanabilmektedir.

Kurumumuz MEB onaylı olduğundan MEB’in yapmış olduğu sınavlara öğrencilerimizi en iyi şekilde hazırlamaktayız. Akademik sınavların yanı sıra TOEFL, PAE, PTE gibi uluslararası geçerliliğe sahip sınavlara da kısa zamanda, kursumuzla hazırlanmak mümkün olmaktadır. Kurs saatleriyle sınırlı kalmayan eğitimimizle öğrenciler İngilizce başta olmak üzere, istedikleri dilde yetkinlik kazanabileceklerdir.

Kursumuz Dinamik Yapısıyla Eğitime Hazır

Kursumuzda verilen eğitim, devamlılık ve eğlenerek öğrenme üzerine kurulmuştur. Bu şekilde verilen eğitimler daha kalıcı ve kolay olmaktadır. Dile maruz bıraktığımız öğrencileri kurs saatleri dışında da eğitime tabi tutarak onlara yardımcı olmaktayız. Deneyimlerimizin öncülüğünde, yeni metot ve teknikler de geliştirerek öğrencilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Geleneksel dil derslerinin aksine yararlı olabilecek her türlü tekniği kullanıyoruz.

Bunlara örnek vermek gerekirse, sınıflarda çalışmaktan sıkılan öğrencilerimizi alarak farklı ortamlarda ders işlemeye götürebiliyoruz. Bu bazen bir lokanta, bazen bir kafe, bazen de bir kütüphane olabilmektedir. Doğal ortamlarda o ortamlarla ilgili konuşmalar gerçekleştiriyoruz. Böylece hızlandırılmış İngilizce kursu kapsamında öğrenciler yalnızca teorik bilgilerle donatılmış olmayıp öğrenilenleri daha kolay hatırlayabilirler.

Ankara’nın Sınavlara En İyi Şekilde Hazırlayan Kursuyuz

Kendi yaşantı ve deneyimlerinizle öğrenmenize olanak sağlayan kursumuzun yegane amacı, dilde yetkinlik kazanılması ve o dilde düşünmeyi öğreterek yeni ufuklar açmaktır. Hafta içi ve hafta sonu seçenekleriyle de öğrencilerine seçenek sunan kursumuzda ayrıca, 1-3 kişilik ve 10 -12 kişilik grup alternatifleri de bulunmaktadır. Tercihleriniz doğrultusunda kurs ücretlerinde bazı farklılıkların gözlenmesi mümkündür.

İngilizce öğrenmek için zaman ve bütçe ayırmanız önceliklidir. Bu şekilde hızlandırılmış İngilizce kursu hizmetimizden en iyi şekilde faydalanabilir ve kısa sürede büyük aşamalar kaydedebilirsiniz. Günümüzde uygulanan dil sınavları hakkında geniş bilgi sahibi olan kursumuz ile istenilen seviyeye ulaşmak zor olmayacaktır. Zira tecrübemiz ve alanında uzman öğretmenlerimizle, bu maratonda hep öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ