Kuzey Güney Dizisi Resimleri – Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kuzey Güney dizisi ekranların sevilen dizileri arasında yer alıyor. 2011 ve 2012 yıllarında sevilerek izlenen dizi Kanal D’nin 2 yıl boyunca devam ettirdiği projelerden biri olarak başarıyla sonlandı. Kuzey Güney dizisinde Kuzey ve Cemre’nin aşklarının yanı sıra Kuzey ve ailesinin yaşadığı olaylar anlatıldı. Kanal D ‘nin sevilen dizisi Kuzey Güney final yaparak ekranlara veda etti.
Kuzey Güney Dizisi Konusu
Kuzey Güney dizisinde Kuzey ve Güney kardeşler çocukluktan bu yana zaman geçirdikleri Cemre’ye aşık olurlar. Cemre ise daha akıllı görünün ve okumuş olan Güney ile birlikte olmayı seçer. Kuzey ise henüz aşkını ilan etmek isterken, abisinin Cemre ile birlikte olduğunu görür ve hayal kırıklığına uğrar. Bu hayal kırıklığı onu öfkelendirir ve abisinin yerine hepsi girerek hem kendini cezalandırmak hemde onlardan uzak olmayı seçer.
Kuzey hapisten çıktıktan sonra hayatını kurmak ister. Fakat, hapiste başına musallat olan Ferhat ona bir türlü rahatlık vermez. Cemre ise Güney’in güvenilir olmadığını görür. Kuzey’in aşkını geçte olsa fark eden Cemre bu kez Kuzey’in sevgisini ortaya çıkarmaya çalışır. Fakat, Kuzey abisinin eski nişanlısından uzak durmak istesede başarılı olamaz. Güney ise Kuzey ve Cemre’nin birlikte olmaması için elinden geleni yapar. Bu esnada yaşanan olaylarda Kuzey Güney dizisinin konusunun tamamanı oluşturmaktadır.

Kuzey Güney Dizisi Fotoğragları


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ