Kuzey Güney Final Bölümü

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

kuzey-guney-dizisi-26-haziran-final-bolumuKuzey Güney dizisi 2 senenin ardından final yapacak. 26 haziran 2013 tarihinde bitecek olan dizide yaşanacak gelişmelerinde sonuna gelinmiş olacak. Kuzey Güney dizisinin iyi bir sonla mı yoksa kötü bir sonla mı biteceği merakla bekleniyor. Çarşamba günü yayınlanacak olan Kuzey Güney dizisinin fragmanlarıda yayınlandı. Fragmanda Kuzey ve Cemre’nin birlikte olmalarının engelleneceğini gösteren özetler yer alsada Kuzey Güney dizisinin son bölümü hakkında bir tahmin yürütmek zor olacaktır.
Kuzey Güney Evlenebilecek mi?
Kuzey Güney dizisi geçtiğimiz yıl yer alan oyunculardan Ali karakterini ve Ferhat karakterinin ölüm sonucunda ayrılmasına neden olmuştu. Diziye birkaç yeni isminde katılmasıyla birlikte dizi 1 yılı daha geride bıraktı. Kuzey Güney dizisi bu yıl final yapıyor. Veda bölümü ardından Kanal D ekranlarında son bölümüyle final yapacak olan Kuzey Güney dizisi 26 haziran 2013 çarşamba günü ekranlara veda edecek. Kuzey Güney dizisinde son zamanlarda yaşanan olayların nasıl sonuçlanacağı ise merak konusu oldu.
Kuzey Güney Veda Final Bölümü Fragmanı

Kuzey Güney Final Veda Bölümü
Kuzey Güney dizisinde Ferhat’ı öldüren Güney’in, Güney’den hamile olan eşinin, Kuzey ve Cemre’nin birbirilerini sevmelerine rağmen kavuşup kavuşamayacakları, Komiserin Güney’in oyunlarını ortaya çıkarıp çıkaramayacağı ve herşeyden önemlisi Güney’in suçlarının Kuzey tarafından anlaşılıp anlaşılmayacağıda merak ediyor. Dizinin son bölümünde daha çok Kuzey ve Güney’in çocukluk anılarına, Kuzey’in yakın arkadaşı Ali’ye ve evlilik hazırlığında olan Cemre’ye değiniliyor. Genellikle dizi yazarı dizilerinin son bölümleri çok olumlu bitirmiyor. Ancak, olumsuzluklarda yaratmıyor. Yani, Kuzey Güney dizisinin son bölümünde büyük bir değişiklik beklemiyoruz. Kuzey ve Cemre’ninde evlenmeleri yada evlenmemeleri seyirci için büyük sürpriz olmayacaktır. Fakat, yaşanabilecek farklı olaylar. Tabiri caizse ters köşeye yatıracak olaylar dizi izleyicilerini şaşırtabilir. Bu yüzden diziyle ilgili tüm kararları son bölümü kadar taşıyan Kuzey Güney ekibinin dizinin son bölümünde nasıl bir final yapacağını karar vermek kolay değil. Büyük olasılıkla Güney’in kapse girmesi, Kuzey’in Cemre ile evlenmesi gibi ihtimaller 26 haziran 2013 tarihinde Kanal D ekranlarında Çarşamba günü yayınlanacak olan Kuzey Güney dizisi veda bölümünde belirgin olacaktır.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ