Lady Gaga Foto Galeri – Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Sürekli stil değiştiren Lady Gaga yaşadığı skandallarlada dünya magazin gündemine girmeyi başarıyor. Lady Gaga müzik dünyasına adım attığı günden bu yana sevilerek izlenen şarkıcılardan biri olmayı başardı. Özellikle genç kızların idol olarak gördüğü Lady Gaga kendine has tarzıyla erkeklerinde hayranlığını kazandı. Bu hafta güzeller galerisinde yer verdiğimiz Lady Gaga’nın en çok beğenilen ve en yeni fotoğraflarını sizler için derledik.
Lady Gaga Kimdir?
1986 yılında dünyaya gözlerini açan Lady Gaga 27 yaşında genç ve güzel bir şarkıcı. Amerika’lı şarkıcı New York şehrinde doğdu. Büyüdüğü New York’ta yaşamaya devam ediyor. Söz yazarı, moda tasarımı ve oyunculukta yapmış olan Lady Gaga’nın asıl mesleği şarkıcılıktır. New York Üniversitesinde eğitim alan Lady Gaga kendisini müziği adamış bir bayan. İlk albümünü 2008 yılında The Fame ismiyle çıkardı. Bu albümüyle herkesin taktirini toplayan Lady Gaga “Just Dance” ve “Poker Face” şarkılarıyla tüm dünyada sevilerek dinlendi. Top 10’da neredeyse tüm ülkelerden ilk sıralarda yer alan Lady Gaga giyim tarzı ve saç stilleriylede fark yaratmayı başardı.
Lady Gaga Şarkı ve Albümleri
Lady Gaga bir süre sonra The Fame Monster isimli albümünü çıkardı. The Fame Monster isimli albümünde bulunan “Telephone”, “Alejandro” ve “Bad Romance” şarkılarıyla beğenilen Lady Gaga tüm dünyanın kısa sürede tanıdığı sayılı şarkıcılar listesine girdi. Born This Way albümüylede “Born This Way”, “The Edge of Glory” ve “Judas” şarkılarıyla listelerde yer aldı. Lady Gaga kısa sürede elde ettiği başarıya kasım ayında çıkacak yeni albümüyle devam etmeye hazırlanıyor. “Applause” single’nı çıkardığı ARTPOP albümünü kasım ayının ortalarında yayınlanacağı öğrenilen Lady Gaga’nın en güzel resimleri, en yeni fotoğragları sizlerle.

Lady Gaga Fotoğrafları – Galeri


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ