Madonna Konser Görüntüleri – Resimleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Günlerdir beklenen Madonna konseri dün akşam yapıldı. Dünya turnesine çıkan Madonna’nın sıradaki konser alanı Türkiye İstanbul Türk Telekom Arena oldu. Madonna Dünya Turnesine tam 45 Tır ve 3 Uçak dolusu yük ve insanıyla damga vururken 19 yıl aradan sonra Türkiye’ye gelen Madonna özellikle boğazı yapay göl sanmasıyla gündeme oturdu. Herkes tarafından merakla beklenen konseri dün akşam yapıldı.

Madonna Konseri Geç Başladı

Çırağan Otelinde kalan Madonna burdan helikopterşe konser alanına geldi. 21:30’da başlayacak olan konser 50 dakika geç başladı. Gecikmeli başlayan konser 22:20 başladı. İzleyicileri öfkelendiren Madonna konser alanına çıkar çıkmaz herkesden övgü dolu tezağuratlar almayı başardı. Performansı ve şarkılarıyla alkış toplayan Madonna konsere iyi hazırlanmıştı.

Madonna Konser Şarkıları

Madonna Konserde sırasıyla “Girl Gone Wild, Revolver, Gang Bang, Papa Don’t Preach, Hung Up, I Don’t Give A*, Express Yourself, Give Me All Your Luvin’, Turn Up The Radio, Open Your Heart, Sağara Jo, Masterpiece, Vogue, The Erotic Candy Shop, Human Nature, Like A Virgin Waltz, I’m Addicted, I’m A Sinner, Like A Prayer, Celebration.” gibi başarılı şarkılarını seslendirirken ona eşlik eden sahne arkadaşlarıda en az Madonna kadar başarılıydı.
Madonna konseri özeti, madonna konser özeti izle, madonna konser resimleri.

Madonna’ya Eşlik Eden İsimler

Madonna’nın performansına etki eden ve onun gücüne güç katan Kevin Antunes, Monte Pittman, Ric’key Pageot, Brian Frasier Moore, Kiley Dean, Nicki Richards, Jason Yang ve Sean Spuehler gibi isimler konserde Madonna’ya eşlik etti.

Madonna Konserini Kaç Kişi İzledi

Şarkıcının resmini taşıyan tişörtler 50 liradan, çantalar 40 liradan, posterler 20 liradan satılırken stada kameralar alınmadı. Gazeteciler ise sadece Fotoğraf çektikten kısa süre sonra dışarı alındı. Madonna’yı tam 50 kişi statta ise 1500 güvenlik görevlisi korudu. 50 bin kişinin izlediği Madonna’nın bilet fiyatları 1.500 TL olarak belirtildi.
Madonna bilet fiyatları, madonna nerede, madonna nerede kalıyor.

Madonna Konser Görüntüleri – Resimleri – Fotoğrafları


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ