Medcezir 6. Bölüm Özeti 25 Ekim 2013

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Medcezir dizisi Star Tv ekranlarında tüm hızıyla devam ediyor. 6. haftayı geride bırakmak üzere olan Medcezir dizisinin 6. bölümüyle ilgili 3 fragman birden yayınlandı. Medcezir dizisinin 6. bölüm özeti 25 ekim 2013 tarihinde yayınlanacak olan bölümü ve konusuyla yine heyecanlı bir bölüm sizleri bekliyor.
Medcezir 6. Bölüm Özeti
Medcezir dizisi 6. bölümünün fragmanına bakılacak olursa, Yaman ve Mira aşkı biraz daha ilerliyor. Yaman sınava girmeyerek hastaneye kaldırılan Mira’nın yanına gidiyor. Apar topar soluğu hastanede alan Yaman annesini hastanede görünce şaşırıyor. Mira’nın ailesi ise yine olaylardan Yaman’ı suçluyor ve kızlarına birşey olması durumunda hesabını ona soracaklarını belirtiyor. Yaman ise herşeyden habersiz hastanede Mira’nın başında bekliyor.
medcezir-dizisi-6-bolum-ozeti
Medcezir 6. Bölümde Neler Oluyor?
Yaman’ın üvey babası ise Mira’nın sevgilisi Orçun ile buluşarak Yaman’a tuzak hazırlıyor. Serezler ise Yaman’ın sınava girmemesine öfkeleniyor. Özellikle arkasında olan ve Yaman’a evinin kapılarını açan Avukat Selim Yaman’a Üniversite bursunu kazanamayacağı ve sınava girmediği için çok sinirleniyor. Yaman ise asıl sınavının bugün hastanede olduğunu ve doğruyu yaptığını belirtiyor. Yaman’ın parayı götürmesine rağmen abisinin hapisten kurtulamamasıda başının dertten kurtulmamasına neden oluyor. Yaman’a sınava girmediği için sinirlenen avukat Selim’i ise eşi Ender sakinleştiriyor.
Medcezir Dizisi Ne Zaman?
Medcezir dizisi 25 ekim 2013 cuma akşamı saat 20:00’da Star Tv ekranların 6. bölümüyle yayınlanacak. Medcezir dizisi önce 5. bölüm özetiyle başlayacak ve sonrasında 6. bölümüyle başlayacak. 20:00’da özet bölümüyle başlayan Medcezir 45 dakika sonra yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında yer alıyor. Star Tv ‘nin yeni ve sevilen dizisi Medcezir 6. bölümüyle devam ediyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ