Medcezir Dizisi Eylül Kimdir? Hazar Ergüçlü

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Medcezir dizisinde oynayan Hazar Ergüçlü, Kuzey Güney dizisinde oynadığı Simay rolünün ardından beğeni toplamış ve dizi ile filmlerin aranan yüzü haline gelmişti. Medcezir dizisinde Eylül karakterini başarıyla canlandıran genç yıldız Hazar Ergüçlü daha önceden Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı dizideyken, şimdi Çağatay Ulusoy’un dizisinde oynadığı için kendini şanslı hissediyor.
Medcezir Dizisi Eylül Kimdir? Hazar Ergüçlü
Günlük hayatta Medcezir dizisindeki Eylül karakterine göre daha sakin bir bayan olduğunu söyleyen Hazar Ergüçlü, Medcezir dizisinin The O.C. dizisinden uyarlama olması konusunda ilk başlarda tedirgin olduğunu, fakat sonrasında ekibi gördüğünde bu heyecanının geçtiğini belirtti. Dizide oynadığı karakterle alakası olmadığın belirten Hazar Ergüçlü, Medcezir dizisinde oynadığı Eylül karakterinin açık sözlü, yüksek enerjili ve atılgan bir kız olduğunu, fakat günlük hayatta kendisinin daha sakin, suskun, zaman zaman çekingen olduğunu ve Eylül karakteri kadar yüksek enerji olmadığını belirtiyor. Eylül karakterini oynamaktan mutlu olduğunu belirten Hazar Ergüçlü, İstanbul’a geldikten sonra kendi sorunlarıyla kendi ilgilenmek zorunda kaldığını bu yüzden artık ailesinden ayrı kendi kendine yetebilmeyi öğrendiğinide sözlerine ekledi.
medcezir-dizisi-eylul-kimdir-hazar-erguclu
Hazar Ergüçlü Kıbrıs Şivesiyle Konuşabiliyor
Ailesiyle Kıbrıs’ta yaşayan ve oyunculuk için İstanbul’a gelen Hazar Ergüçlü ailesiyle telefonda Kıbrıs şivesiyle konuşuyor. Hazar Ergüçlü 3 yıldır İstanbul’da olduğunu ve Kıbrıs şivesinin ardından normal bir şiveyle konuşmak için ilk başlarda zorlandığını, fakat sonrasında alıştığını dile getirdi. Hazar Ergüçlü, oyunculuğun artık mesleği olduğunu ve bunu en iyi şekilde yapmak için çalıştığınıda sözlerine ekledi. Benim Dünyam filminde de rol alan Hazar Ergüçlü son zamanların aranan ismi haline geldiğini söylemek mümkün.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ