Meryem Üzerli'nin Sevgilisi Kim?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Muhteşem Yüzyıl’ın güzel ve sempatik oyuncusu Hürrem Sultan karakterinin erkek hayran kitlesi oldukça fazla. Meryem Üzerli’de bunun farkında olacak ki dizinin gidiş hatını bozmamak için herhangi bir erkekle görülmüyor. Gece dışarı çıktığında bile yanında kimsenin görülmemesi, sevgilisi olarak söylenmesinden korktuğu düşünülüyor.
Meryem Üzerli dizinin ana karakterlerinden biri olan Hürrem Sultan karakterini oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştirirken, katıldığı programlar ve verdiği ropörtajlardaki konuşmaları ve tavırlarıyla herkesi büyülüyor. Bu etkinin farkında olan Meryem Üzerli Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan karakteriyle yakaladığı hayran kitlesini kaybetmek istemiyor.

Meryem Üzerli’nin Sevgilisi var mı?
Geçtiğimiz günlerde Akmerkez’de alışveriş yapan Meryem Üzerli, gazeteciler tarafından kıskaca alınarak sorular soruldu. İlk sorulardan birisi sevgilinize hediye aldınız mı? diyen muhabire ait oldu. Meryem Üzerli ise “Benim bir sevgilim var, o da Muhteşem Yüzyıl. Sevgililer Günü’nü sevgilimin setinde geçireceğim” diyerek kaçamak cevap verdi. Bugüne kadar herhangi bir erkekle görülmeyen Meryem Üzerli’yi önümüzdeki günlerde de göreceğimizi sanmıyorum. Başarılı oyuncu Muhteşem Yüzyıl dizisi ve Hürrem Sultan Karakterini oldukça benimsemiş ve kendini işine adamış.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ