Modern Kesimde Gömlekler

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Tüm zevklere uyan gömlek modelleri sitemizde yer almaktadır. Hemen hemen tüm yaka modellerinde, spor kesimden klasik modellere kadar çeşitli modeller sitemizde bulunmaktadır. Gömlek modellerimiz modern çizgilerde ve şık detaylardan oluşmuştur. Uzun, dar, yuvarlak, orta kalınlıkta uçlara sahip olan açık yakalı gömlekler de sitemizde bulunmaktadır.
Modern Kesimde Gömlekler
Uzun kollu gömlek modelleri de sitemizde bulunmaktadır. Kumaş rengine uygun olarak düğme detayları da kullanılmıştır. Tween, Damat casual markalı gömleklerin yeni sezona uygun seçenekleri de sitemizde bulunmaktadır. Gömlek modellerimiz ünlü markaların tasarımları olarak sunulmaktadır. Gömlek fiyatları ise uygun aralıklarda karşımıza çıkmaktadır. Slim ve comfort fit kesime sahip gömlekler de sitemizde yer almaktadır.

Şık Gömlek Modelleri
Ofis hayatından gece hayatına kadar sivri yakalı gömlekler de sitemizde yer almaktadır. Düz gömlek modelleri ve kendinden desenli modeller de sitemizde bulunmaktadır. Gömlek modellerimiz de şık ve modern çizgiler yer almaktadır. Gömlek modellerinde klasik ve spor desenler hakim. Tüm gömlek modellerimizi www.damattween.com sitemizden ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ