Mutluluk Çubuğu Ve Mutluluk Çubuğu Ameliyatı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Bu mutluluk çubuğu ameliyatı penise bir cihaz yerleştirir. Cihaz, yani mutluluk çubuğu ereksiyon benzeri bir durum oluşturabilir. Bir erkeğin partneriyle seks yapmasına izin verir. Bu, penis etrafındaki derinin hissettiğini değiştirmez. Ayrıca orgazma ulaşma veya boşalma yeteneğini de etkilemez. Bu konuda kimsenin korkmasına gerek yoktur. Mutluluk çubuğu ameliyatı için gelen hastaların birçoğunun akıllarında çekinceler olsa da sonrasında pişman olmadıklarını dile getirmektedirler.
Prosedür Gerekçeleri
Bu prosedür ereksiyon olmak isteyen erkekler içindir. Birazdan sayacaklarımıza sahip olanlar için de yapılabilir: Haplar, fitiller, vakum cihazları ve enjeksiyonlar gibi diğer yöntemlerle başarılı olamadıyasa. Kan akışını yavaşlatan belirli koşullar varsa. Omurilik gibi yaralanmalar varsa. Ereksiyonla ilgili sorunlara neden olan bir ameliyat geçirdiyseniz. Mutluluk çubuğu ameliyatı olmak için gerekli şartları yerine getirdiğiniz sürece mutluluk çubuğu implantı penisinize yerleştirilebilir.
Olası Komplikasyonlar
İşlemden kaynaklanan sorunlar nadirdir, ancak tüm prosedürlerin bazı riskleri vardır. Doktorunuz sayacaklarımız gibi olası sorunları gözden geçirecektir: Kanama. Enfeksiyon. Yara dokusu. İmplantın yakınında doku bozulması. Cihaz düzgün çalışmıyor. Bundan sonraki sayacaklarımız varsa sorunla karşılaşmanız daha yüksektir. Obezite. Sigara içmek. Alkol kullanım bozukluğu. Madde kullanım bozukluğu. Diyabet. Mesane hastalığı için kateter kullanımı. Enfeksiyon. Kanama sorunları. Felç. Önceki pelvik veya genital cerrahi. Bu gibi durumlarda mutluluk çubuğu ameliyatı başarılı geçse dahi daha sonrasında bir sorunla karşılaşma ihtimaliniz vardır.

Muayane Süreci Nasıl İşler?
Doktorunuz şunları yapacak: Fiziksel bir sınav. İlaçlarla tedavi edilebilecek sorunları ekarte etmek için testler. Prosedüre öncülük eden ilaçlarınla ​​ilgili doktorunla konuş. İşlemden 1 hafta öncesine kadar bazı ilaçları almayı bırakmanız gerekebilir. Ameliyatınızdan önceki gün gece yarısından sonra yemek yemeyin veya içmeyin. Anestezide Kullanılan 2 tip: Genel anestezi – ağrıyı engeller ve ameliyat boyunca sizi uykuda tutar. Spinal anestezi – göğsünüz ve bacaklarınız arasındaki alanı uyuşturur. Mutluluk çubuğu size uygun olan anestezi tipini seçerek penisinize yerleştirtebilirsiniz.
Prosedürün İşlemesi
Genital bölge temizlenecek ve traş edilecektir. Antibiyotikler 1 saat önceden verilebilir. Penise kateter adı verilen ince bir tüp yerleştirilecektir. Bu, mesanenin idrarı boşaltmasını sağlayacaktır. 2 tür: Şişirilebilir – 2 silindir, bir pompa, tüp ve bir rezervuarı olabilir. Esnetilebilir – penise 2 yarı sert çubuk yerleştirilir. Şişirilebilir İmplant. 2 tip şişirilebilir implant vardır. Her iki tip için de doktor, skrotumun tepesinde küçük bir kesi yapacaktır. Derinin altına eriyen dikişler konulacak şekilde kesi yapılır.
2 parçalı implant ile penis içerisine silindirler yerleştirilecektir.
Skrotuma sıvı içeren bir pompa yerleştirilecektir. Bu tür bir mutluluk çubuğu yerleştirilmesi daha kolaydır. Peniste daha fazla yer kaplayarak küçülme veya genişleme için daha az yer bırakır.
3 parçalı implant ile silindir penis içerisine yerleştirilecektir. Pompa skrotuma yerleştirilecektir. Son olarak, şişirme için kullanılan sıvının bulunduğu bir hazne göbeğe yerleştirilecektir. Esnetilebilen İmplant Başın hemen arkasında veya penisin tabanının yakınında bir kesi yapılır. Penisin içindeki 2 uzun süngerimsi doku tüpünün her birine bir delik açılacaktır. Her tüpe bir çubuk yerleştirilecektir. Son olarak dikiş atılmasına gerek kalmayacak şekilde kesiler kapatılacaktır.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ