Nejat Uygur Öldü mü?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Nejat Uygur’un ölüm haberini, sosyal medyada dolaşan şaka haberlerden biri olduğunu söylemek isterdik. Fakat, malesef büyük usta Nejat Uygur hayatını kaybetti. Uzun bir süredir tedavi gören Nejat Uygur, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Nejat Uygur’un ölümü tüm sanat camiasını yasa boğdu.
Nejat Uygur Öldü mü?
2013 yılında ünlü kayıpları devam ediyor. Sevilen isimlerin kaybedilmesi açısından kötü bir yıl olan 2013 yılının son haftalarına yaklaşırken malesef Nejat Uygur’da vefat etti. Nejat Uygur öldü mü? sorusunu soran ve Nejat Uygur’un öldüğüne inanamayan okurlarımıza üzülerek bu haberi veriyoruz. Nejat Uygur geçtiğimiz günlerde İsmail Hakkı Şen’in cenazesinde “bir bakmışsın benimle röportaj yapıyorsun, bir bakmışsın benim cenazemde farklı sanatçılarla röportaj yapıyorsunuz” diyerek tüm sevenlerini duygulandırmıştı. Hayata gözlerini yuman Nejat Uygur bu sözleriyle hatırlanarak sevenleri tarafından bu acı kaybın üzüntüsü yaşanıyor.
nejat-uygur-oldu-mu
Nejat Uygur Kimdir?
Tiyatronun sevilen ismi Nejat Uygur 1927 yılında dünyaya geldi. Kilis’te doğan Nejat Uygur Türk Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu olarak bilinen ünlü sanatçıdır. Geçmiş dönem yaptığı tiyatrolar ve tv programlarıyla oldukça sevilen Nejat Uygur seyircisini güldürmeyi başaran en büyük tiyatroculardan biriydi. Annesi öğretmen olan Nejat Uygur’un babası ise subaydı. 2 kardeşi bulunan Nejat Uygur bir abi ve bir kardeşe sahipti. Eğitimini birkaç farklı okulda tammalayan Nejat Uygur tiyatroya bu dönemde başladı. İsmail Dümbüllü tarafından keşfedilen Nejat Uygur bir süre sonra tüm Türkiye’nin sevgilisi haline geldi. Bir dönem boks, atletizm ve su topu dallarında sporla uğraştı. İlk olarak 1949 yılında Nejat Uygur tiyatrosunda başlayan Necla Uygur ile evlenerek hayatını devam ettiren Nejat Uygur’un çocukları Süheyl ve Behzat Uygun kardeşlerde tıpkı babaları gibi tiyatro mesleğini seçti.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ