O Ses Türkiye Finalisti Ersin Yılmaz Söylediği Şarkı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

O Ses Türkiye yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Sona kalan 4 finalistten biri olan Ersin Yılmaz hakkında bilgiler, Ersin Yılmaz kimdir, Ersin Yılmaz’ın finalde söylediği şarkının adı hakkında bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz. O Ses Türkiye yarışmasında sona gelinirken, yarışmacıların birbirine olan rakipliliği, şarkılara verilen önem arttı. O Ses Türkiye yarışmasında yer alan yarışmacı Ersin Yılmaz başarılı şekilde ilerleyerek son 4 yarışmacıya kalabildi.
O Ses Türkiye Finalisti Ersin Yılmaz’ın Söylediği Şarkı
O Ses Türkiye yarışmasının finalisti Ersin Yılmaz’ın söylediği şarkıyı birazdan burada bulabilirsiniz. O Ses Türkiye yarışmasında 20 ocak 2014 tarihinde Ersin Yılmaz’ın söylediği şarkıyı merak edenler için şarkı ismini birazdan açıklayacağız.
O Ses Türkiye Ersin Yılmaz Kimdir?

Ersin Yılmaz eşinden ayrıldı. Sonrasında 6 yıl ayrılığından tekrar evlenerek hayatlarına devam etti. 2 kız çocuğu olan O Ses Türkiye yarışması Ersin Yılmaz akrabalarının düğününde tesadüf eseri sahneye çıkarak keşfedilmiş. Profesyonel olarak müziğe adım atan Ersin Yılmaz’ın müzik kariyerine başlaması tamamen tesadüfen ve akraba düğününde sahne alarak olmuş. Bağlama çalabilen O Ses Türkiye yarışmacısı Ersin Yılmaz performansıyla jüriyi etkilemeyi başardı. Murat Boz, Ebru Güneş ve Athena Gökhan’ın takımında görmek istediği Ersin Yılmaz O Ses Türkiye yarışmasına Gökhan ile devam etmişti.
o-ses-turkiye-ersin-yilmaz-soyledigi-sarki
O Ses Türkiye Ersin Yılmaz – Aldırma Gönül Şarkısı
O Ses Türkiye yarışmacısı Ersin Yılmaz finalde Aldırma Gönül şarkısını seslendirmişti. İşte Ersin Yılmaz’ın söylediği şarkı ve performansı;

O Ses Türkiye yarışması finalisleri arasından biri şampiyon olacak. Şampiyon adayları olan 4 yarışmacı kozlarını paylaşacak ve performanslarını sergileyecek.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ