Onuryay Evrentan Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Onuryay Evrentan, son dönemlerin en çok beğenilen ve takip edilen “Bir Çocuk Sevdim” isimli dizide oynamakta ve dizideki canlandırdığı Emine karakteri ile dizisinin kötü karakteri olarak ve en önemliside kız kardeşine yaptıkları ve yaşam tarzından dolayı oldukça sinir bozucu bir rolü canlandırmaktadır. Diziyle birlikte ünü artan Onuryay Evrentan aşk hayatı hakkında konuştu.
“Bir Çocuk Sevdim” dizisinde Emine rolünü alan Onuryay Evrentan dizideki kız kardeşi Mine’ye annelik yapmış gençliğini yaşayamadan büyümüştür. Bu sebeple kendi ailesinden ve Mine’den intikam almaya çalışıyor. Ailesi uyurken o barlara vb. eğlence mekanlarına gidiyor.
Yaptığı olay olacak davranışlarla ailesini huzursuz eden Emine karakter Onuryay Evrentan oyuncu olabilmek için biyologluğu bırakmış. Emine karakterinin beğenilip konuşulmasının sebebi olarak Türkiye’de bu karakteri yaşayan çok fazla insan çok fazla Emine olmasıymış.
İsminin ilginç olduğunu ve herkes tarafından anlamının sorulduğunu söyleyen Onuryay Evrentan, “Babam Onur yayayım diye bu ismi takmış” dedi.
Onuryay Evrentan Kimdir?
Birçok dizide oynayan Onuryay Evrentan Emine karakteri ve Bir Çocuk Sevdim dizisiyle kariyerinin doruk noktalarında bulunuyor. Onuryay Evrentan hayatını ve buralara nasıl geldiğini kendi azından dinledik.
Aslen Ankaralı olan Onuryay Evrentan, Biyoloji öğretmeninden çok etkilenir ve derslerinde başarılı olarak Hacettepe Üniversitesi Biyoloji Bölümünde okur. Oyuncu olmak istediğini fark eden Onuryay Evrentan şarkı söylemeyide sevdiğini ve sahneye çıkma konusunda istekli olduğunu belirtti. Üniversite’yi başarıyla devam ettiren Onuryay Evrentan kendisinin biyolog olmak istemediğini anladığını ve sahnede olmak adına oyunculuğu tercih ettiğini açıkladı. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’ne giren Onuryay Evrentan burada da başarılı olarak daha oyunculuğun ilk adımında TRT kanalında bir dizide rol alır. Ailesinin biyologluğu bırakmasına kızmadıklarını ancak sevinçli olmadıklarınıda belirtten Onuryay Evrentan dizideki Emine karakteriyle örtüşmediğini ve Emine kadar asi olmadığını belirtti.

Onuryay Evrentan Fotoğrafları


Eşi Mehmet’le önce arkadaş olduğunu ve daha sonra aşk yaşadığını söyleyen Onuryay Evrentan, aynı arkadaş ortamında olduklarını ve daha önceden korkutuğu gibi evliliğinde hayatının kısıtlanmadığını gördüğünü açıkladı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ