Öpüşmatik Nedir? Nasıl ve Nereden Satın Alabilirim?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Evet sonunda buda oldu. Öpüşmatik adı altında üretilen bu teknoloji ürünü çiftlerin uzakta olsa bile birbirleriyle öpüşmesini sağlıyor. Teknoloji her geçen gün yeni buluşlara sahne oluyor. Bu kezde çiftlerin öpüşmesi için Kissenger üretildi. Kissenger evli yada sevgili olan kişilerin karşılıklı uzakta bile olsalar öpüşmesini sağlıyor.
Öpüşmatik Cihazı Nedir?
Kiss Messenger olarak adlandırılan bu cihaz top şeklinde üretilmiş. Hooman Samani tarafından üretilen bu cihaz internet bağlantısı ile çalışıyor. Karşılıklı internet üzerinden bağlantı ile veri alışverişi yaparak öpüşme hissini doğrudan uyguluyor. Kiss Messenger olarak adlandırılmış bu cihazın kısa adı ise kissinger, ülkemizde ise Öpüşmatik olarak tanıtılıyor.

Öpüşmatik Nasıl Çalışıyor?
Öpüşmatik internet üzerinden bağlantı sağlayarak top şeklindeki cihazın ucunda bulunan silikon ve harekete duyarlı olması sayesinde anında online olarak karşı cihaza öpüşme şeklini aktarıyor. Buda karşıdaki kişinin kissinger cihazına yansıyor. Öpüşmatik cihazları henüz tanıtılma aşamasında ve satışa sunulmadı. Birkaç düzenlemenin daha yapılması gerektiğini söyleyen kissinger yani öpüşmatik bulucusu cihazın yararlı olabileceği ve karşılıklı iletişim içinde kullanılabileceğini söyledi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ