Orçun Pamela Anderson Yalan Dünya

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Dünyaca ünlü yıldız Pamela Anderson bir reklam filminde oynamak üzere Türkiye’ye geldi. Bunu fırsat bilen Yalan Dünya dizisi yeni bölümde Pamela Anderson’a rol verdi. Pamela Anderson Yalan Dünya dizisinin önümüzdeki bölümüne renk kattı.
Yalan Dünya dizisinin konuk oyuncu Pamele Anderson yine Yalan Dünya dizisinin sevilen oyuncusu Orçun Karakterinin sevgilisi olarak karşımıza çıkıyor. Öpüşebilir miyiz? diyerek akıllara kazınan hareketleri ve konuşmasıyla gönüllerde taht kuran Yalan Dünya dizisinin Orçun’u sonunda sevgili buluyor. Durdu durdu turnayı gözünde vurdu tabirine uygun bir sonuç elde eden Orçun’un sevgilisi Pamela Anderson oluyor. Bir barda buluşan Orçun ve Pamela Anderson’ın samimi görüntüleri dizi izleyicilerini şaşkına çevirecek.
Yalan Dünya Konuk Oyuncusu Kim?
Kanal D ekranların yayınlanmaya başladığı günden bu yana büyük ses getiren Yalan Dünya dizisinde bu hafta yer alacak olan konuk oyuncu Pamela Anderson izleyenleri şaşırtacak. Özellikle erkek seyircilerin ünlü yıldız Pamela Anderson’u Yalan Dünya dizisinde görmesiyle birlikte şok yaşaması bekleniyor. Yalan Dünya dizisinin tuhaf genci Orçun’un Pamela Anderson ile yaşayacağı olaylar dizinin bu bölümlerinde sizleri çok güldürecek.

Pamela Anderson Yalan Dünya Dizisinde


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ