ÖZLEM TEKİN Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ekranların sevilen şarkıcılarından Özlem Tekin, Hayko Çepkin’in dişi versiyonu olarak tanımlanıyor. Sevilen şarkıcı tarzıyla başarılar elde etmeye devam ediyor. Yaptığı müziklerin farklılık yaratması piyasada birçok kişiye fikir aşıladı. Özlem Tekin hayatı ve fotoğraflarını haberimizden görebilirsiniz.
Özlem Tekin Kimdir?
1971 yılında dünyaya gelen Özlem Tekin Amerika’da doğdu. 18 Kasım doğum tarihi olarak bilinen Özlem Tekin California’da dünyaya geldi. Babası Profesmr Doktor Talat Tekin Berkeley Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak çalışmaktaydı. Bu yüzden çocukluğunu Amerika’da geçiren Özlem Tekin İlköğretim’e başlamadan Ankara’ya geldi. Tevfik Fikret Lisesi’nden Fransızca eğitimiyle birlikte mezun olan Özlem Tekin Piyano dersleri alarak müziği ilk adımını attı.
Özlem Tekin Hayatı
Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı sınavlarına hazırlanan Özlem Tekin sınavda başarılı olarak klarnet bölümüne girmeye hak kazandı. Eğitimi sırasında Ankara’da sahne çalışmalarında bulundu. Yaz aylarında Bodrum gibi önemli tatil yerlerinde birçok tarzda müzikler ortaya koydu. Tarz olarak Rock, Pop, Heavy, Punk gibi tarzları kullandı. 1992 yılında Konservatuardan mezun olan Özlem Tekin ünlü bir şarkıcı olmayı başardı. Farklı tarzı ve dobralığıyla gençlerin sevgilisi haline geldi.

Özlem Tekin Fotoğrafları

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ