Pırlanta Tektaş Yüzük Seçimi Nasıl Yapılmalı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Evlilik teklifi denilince ilk akıllara gelen ve bu tekliflerin vazgeçilmezi olan pırlanta tektaş yüzük modelleri seçimi esnasında büyük bir özen göstererek seçilmelidir. Satın almadan önce kafanızda belirlemeniz gereken bazı noktalar olmalıdır ve bu noktalara göre ilerlemeniz gerekmektedir. İlk olarak yüzüğü hediye edeceğiniz gelin adayının zevkine hitap etmelidir. Bu yüzden yüzüğün kesimine, tasarımına ve yüzükte kullanılan taşın büyüklüğüne odaklanmanız gerekmektedir. Bahsettiğimiz bu büyüklük durumu sizin bütçenize göre değişebilmektedir. Unutmayınki tektaş yüzük modellerinde taşın karatı arttıkça büyüklüğüde artmaktadır. Tabiki bu durum yüzüğün fiyatının belirlenmesi konusunda öncelikli rol oynamaktadır.

Tektaş

Tektaş, adından da anlayabileceğiniz üzere yüzüğün orta kısmında bir adet parlak pırlanta taşın bulunduğu yüzük modelleridir. Tektaş denildiğinde akıllara ilk olarak yüzük gelsede, tektaş kolye ve tektaş küpe modelleri de bulunmaktadır. Birbirinden farklı kesimlere sahip olan tektaş yüzük modelleri en göz alıcı yüzük tasarımları arasında yer almaktadır. Parmağınıza taktığınız anda kendinizi bir hayli değerli hissetmenizi sağlayan bu yüzükler ile aşkınızı yansıtabilirsiniz. Parmağınızdaki zarafeti bir yana, ışıltısı sayesinde gözleri kamaştırmak için yeterli olmaktadır.

Tektaş Yüzük

Tektaş yüzük, günümüzde evlilik teklifleri için en çok tercih edilen yüzük modelleri arasında üst sıralarda yer almaktadır. Genel anlamda tüm kadınların hayranlık duyduğu ve parmaklarına takmak istedikleri yüzük modelleridir. Teltaş yüzük modellerini seven kadınlar için daha farklı bir tasarım olan kenar taşlı tektaş yüzük modelleri de bulunmaktadır. Bu yüzükler sayesinde daha fazla ışıltı sağlayabilirsiniz. Sizde evlilik teklifinizi unutulmaz bir anı haline getirmek istiyorsanız seçeceğiniz tektaş yüzük modelini müstakbel eşinizin zevkine en uygun olacak şekilde karar vermeniz büyük önem taşır.

Tektaş Yüzük Fiyatları

Tektaş yüzük fiyatları, farklı fiyat aralıklarında satışa sunulmaktadır. Bu fiyat aralığını belirleyen bazı durumlar bulunmaktadır. Öncelikle satın alacağınız pırlantanın ağırlığı, rengi, kesimi ve karatı gibi konular fiyatları büyük oranda etkilemektedir. Karat ağırlığı daha düşük olan bir yüzük modelinin fiyatı da daha uygun olacaktır. Fiyatlar arası karşılaştırma yaparak bütçeye en uygun tasarım tercih edilebilir. Amor Pırlanta da her bütçeye uygun olan bir tektaş yüzük mutlaka vardır.

 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ