Profesyonel Düğün Fotoğrafçısı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Düğün klibi son zamanlarda çiftlerin çok önem verdiği konulardan biri. Düğün için klipler iki dakika ile 6 dakika arasında oluyor. Bu kısa zamanda çiftler için bir kurgu planlanıyor. Kendi filminizi yazıyorsunuz burada. Genelde kavuşma temalı klipler tercih ediliyor. Bunun için ise asıl film gibi izlettiren olay drone çekimi oluyor. Havadan çiftlerin görüntüsü almak ağır çekimde birbirleri ile yürümeleri, sarılmaları film tadında oluyor. Eğer doğada yeşilliklerin içinde iseniz manzaranız ile harika anlar kaydediliyor. Bu anların kaydedilmesinin ise emin ellere bırakılması gerekiyor. Dikkatli bir fotoğrafçı ve kameraman seçimi gerekiyor.
Sizleri çekim için kalabalık parklara götürüp daha çok gerilmenize neden olan, boş alan ararken ayaklarınıza kara sular indiren ya da çekim yaparken dikkatsiz davranıp arka plandaki çocuğun ayağını fark etmeyen bir kameraman bu hayallerinizi suya düşürür. Mekan seçimi bu işin ilk kuralıdır. Öncelikle çekim için uygun mekan seçilmesi gerekir. Neticede kimse olmasın ki rahat rahat tüm alanı kullanabilin. Sonuçta piknik yapmaya değil çekim yapmaya gidiyorsunuz. Kalabalıklar içinde iyi bir çekim yapılamaz. Çekim yapılsa da istenilen sonuçlar ortaya çıkmaz. Çok fazla kusur ortaya çıkar.

İşte bu yüzden böyle sıkıntılı anlar yaşamamanız için sizlere bir stüdyo önerimiz var. Arslan Stüdyo. Arslan Stüdyo’nun sahipleri Usame Arslan ve Yunus Emre Arslan’dır. Profesyonel düğün fotoğrafçısı olarak hizmet vermektedirler. Kendilerine ulaşabilmek için web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.
https://ankaradugunfotografcisi.net

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ