PUBG UC İle Oyunda Neler Alınabilir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

PUBG UC ile satın alınan öğeler oyun içindeki karakterin performansını etkilememektedir. Sadece karakterin görünümü daha dikkat çekici hale getirmektedir. Her kes tarafından kullanılan silah kaplamalarının dışında sanal para ile satın alınan öğeler ile silah görünümleri daha güzel hale gelmektedir. Oyun içinde eğer UC bakiyeniz varsa bu öğeler kolay bir şekilde satın alınabilir.

Oyun içindeki rakiplerinizden daha ön planda olmak istiyorsanız PUBG UC ile oyun öğelerine kolayca sahip olabilirsiniz. Ancak oyun içinde bu UC’lere dışardan satın alınarak sahip olabilirsiniz. Plyr.com sizler için ekonomik paketler sunarak UC sahibi olmanızı sağlamaktadır. Satın alma işleminden sonra hesabınıza yansıtılan sanal para ile dilediğiniz kostümleri alabilir oyununuzu daha renkli hale getirebilirsiniz.

Kolay Bir Şekilde PUGB UC Yükleme

Online olarak oynanan PUBG milyonlarca oyun severin buluştuğu bir oyundur. Oyun kullanıcılara kaliteli tasarımlar sunar. Teknik bakımdan da gelişmiş olan PUBG bazı özellikleri gerçek para ile sunmaktadır. Oyun içindeki bu paraya UC denmektedir. PUBG UC oyunda kullandığınız karakterin daha estetik görünmesinde yardımcı olmaktadır. Bunun yanında oyunun sunmuş olduğu sandıklara sahip olmanızı sağlar.

Oyun içinde UC olarak isimlendirilen bu sanal paraya birçok siteden ulaşabilirsiniz. Ancak bazı siteler satın alma konusunda güven vermemektedir. Satın Alınırken karşılaşılan en büyük sorun alınan UC’lerin oyun hesabına düşmemesidir. Plyr.com ile satın alımlarda böyle bir sorun ile karşılaşılmamaktadır. Destek ekibi 7/24 sizinle ilgilenmektedir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ