Real Madrid – Galatasaray 3-0 Maç Özeti Golleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

real-madrid-galatasaray-3-0-mac-ozetiŞampiyonlar ligi çeyrek final karşılaşması için İspanya’ya giden Galatasaray Real Madrid karşısında zorlu bir mücadeleye çıktı. ilk 45 dakika iyi direnmesine rağmen 2 gol yiyerek devreye giden Galatasaray’da pozisyonlarda bulundu. Özellikle birkaç pozisyonda Galatasaray’lı oyuncular kaleciyle karşı karşıya kalmalarına rağmen golle buluşamadılar. Son dakikalarda dahada toparlanan Galatasaray devreye umut veren bir oyunla gitti. İlk dakikalarda özellikle golün yendiği dakikalarda acaba fark olur mu? sorusunu akıllara getiren Galatasaray ilk yarının son dakikaların umut verdi.
Real Madrid – Galatasaray 2-0 İlk Yarı Özeti
İlk dakikalarda adeta ne yapacağını bilimeyen Galatasaray’lı oyuncular 9. dakikada Cristiano Ronaldo’nun golüyle kendine geldi. 1-0 öne geçen Real Madrid baskılarını azaltmazken Galatasaray toparlanmaya başladı. Zaman zaman gol pozisyonlarıda bulan Galatasaray 29. dakikada 2-0 yenik duruma düşmeyi engelleyemedi. Cristiano Ronaldo’nun 9. dakikada attığı gole Karim Benzema 29. dakikadaki golüyle destek oldu. Real Madrid 29. dakikada Galatasaray karşısında 2-0 öne geçti. Galatasaray bu dakikadan sonra daha iyi oynamaya başladı. Özellikle üzerindeki baskının azalması Galatasaray’ın pozisyonlar elde etmesine neden oldu. Drogba, Burak, Ebou ve Hamit yakaladığı şut şanslarını değerlendiremeyen Galatasaray ilk yarıda gol bulamadı ve 2-0 yenik tamamladı. Real Madrid 2 Galatasaray 0 ilk yarı sonucu.
Real Madrid – Galatasaray 3-0 2. Yarı Özeti
2. Yarıda Wesley Sneijder yerine Gökhan Zan oyuna dahil oldu. Böylece daha farklı bir sistemle oynamaya başlayan Galatasaray solda Riera ve sağ tarafta Eboue ile daha fazla atak yapma şansı buldu. İlk yarıyı oranla daha iyi bir Galatasaray yer alsada Real Madrid karşısında varlık gösteremeyen Galatasaray 73. dakikada Drogba için çalınan haksız faul sonrası kullanılan serbest vuruşta içeri açılan ortayı boş kalan Gonzalo Higuain kafa ile kaleye gönderiyor. 73. dakikada Gonzalo Higuain’dan gelen gol ile Real Madrid Galatasaray karşısında 3-0 lık skoru elde ediyor. Galatasaray bu dakikadan sonra topu daha fazla ayağında tutsada pozisyon elde edemiyor. Ceza sahası içerisinde Burak Yılmaz’ın ayağına Real Madrid oyuncular tarafından basılıyor. Yere düşen Burak Yılmaz sarı kart görüyor. İlk yarıda ceza sahasında defasn oyuncuları tarafından defalarca ele çarpan top sonrası Burak Yılmaz’ın ayağına basılmasınıda penaltı olarak değerlendirmeyen hakem birde sarı kart göstererek Burak Yılmaz’ı sonraki maçta cezalı duruma düşürüyor. İlk yarı Danny’de yediği sarıkart sonrası rövanş karşılaşmasında yer almayacak. 2. Yarıda Umut ve Amrabat’ı oyuna dahil eden Fatih Terim geç kalıyor.
Real Madrid – Galatasaray Rövanş Karşılaşması Ne Zaman?
Galasatasaray Real Madrid karşısında 3-0 lık skorla kaybediyor. Oyuna baktığımız Real Madrid fark atacak bir oyun oynamadı. Ancak, Galatasaray maça başlamadan kaybetmiş diyebiliriz. Özellikle oyuncuların heyecanlı ve isteksiz tavırları dikkatlerden kaçmadı. Galatasaray rövanş karşılaşmasında TT Arena’da 9 nisan 2013 salı günü oynayacak. Büyük oranda tur şansını kaybeden Galatasaray beklenen oyunu oynamadı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ