Real Madrid – Galatasaray Şampiyonlar Ligi Maçı Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray-realmadrid-sampiyonlar-ligi-yorumlariŞampiyonlar ligi çeyrek finalinde Real Madrid ile eşleşen Galatasaray bu zorlu maça 1 gün kala maç hakkında yorumlarda gelmeye devam ediyor. Şampiyonlar Ligi çeyrek final kura çekiminde Real Madrid ile eşleşen Galatasaray’ın eşleşme sonrası hakkında birçok olumlu ve olumsuz yorumlar yapılmıştı. Real Madrid gibi dünya devi bir takımda top oynayan ve Galatasaray’ın toplam oyuncu maliyetinin yarısı fiyatta olan birçok oyuncu bulunuyor. Dünyanın en iyi birkaç takımı arası gösterilen Real Madrid için Galatasaray karşısında tur atlamasına kesin gözüyle bakılıyor.
Melo’dan Galatasaray – Real Madrid Maç Yorumu
Galatasaray’ın Real Madrid karşısında oynanacağı Şampiyonlar ligi Çeyrek final maçı için konuşan Melo ise kazanabilecekleri söyledi. “maç sırasında karşı takıma karşı yapılacak en ufak bir dalgınlık bir anda turu kaybetmemize neden olabilir” diyen Melo konstre olabilmeleri durumunda maçı kazanabileceklerini ifade etti. Real Madrid’ten korkmaları durumunda 5 gol bile yiyebileceklerini söyleyen Melo dalgınlık olmaması durumunda cesaretli çıkabilirsek maçı kazanırız dedi. Real Madrid – Galatasaray arasında oynanacak olan 3 nisan 2013 çeyrek final karşılaşması için oyuncular motive olmuş durumda. Bu konuda teknik heyet elinden gelenin fazlasını yapıyor.
Real Madrid – Galatasaray Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Yorumları
Galatasaray’ın dünya devi Real Madrid’le oynayacağı karşılaşma Real Madrid oyuncuları içinde büyük önem taşıyor. Çünkü, Real Madrid’le defalarca karşılaşan Galatasaray karşılıklı maçlardan sürpriz yaparak kazanmış ve üstün durumda. Yinede, Real Madrid oyuncularının fiyatları ve takım kalitesinin yüksek olduğunu biliyoruz. Ancak, Real Madrid karşısında kazanmanın zor olmasına rağmen kazanmak imkansız değil.
3 Nisan 2013 Galatasaray – Real Madrid Karşısındaki Şansı
Galatasaray’a Real Madrid karşısında Ümit Özat başta olmak üzere birçok Fenerbahçe’li şans vermiyor. Galatasaray’lı taraftarlar ise takımlarına çıkan kuraya üzgün olsalarda Galatasaray’ın Real Madrid karşısında kazanabileceğini ifade ediyor. Özellikle Sosyal Medyada, Twitter ve Facebook’ta Fenerbahçe’li taraftarlar Galatasaray’ın bol gollü bir yenilgi alacağını düşünürken, Galatasaray’lı taraftarlar ise tur şanslarının olduğuna inanıyor. Futbol yorumcuları ise Galatasaray’ın Real Madrid karşısında elbette şansı olduğunu ancak Real Madrid’in çıkma olasılığının çok daha fazla olduğunu düşünüyor. Tüm bu yorumları değerlendirecek olursa Real Madrid – Galatasaray karşısında Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde %30-40 aralığında bir şansı olduğunu Real Madrid’in ise yarı finale %60-70 aralığında şansı olduğu düşünülüyor. Galatasaray – Real Madrid ile yapacağı 3 nisan 2013 çeyrek final karşılaşmasıyla Şampiyonlar liginde devam edip edemeyeceği konusunda daha iyi fikir vermiş olacak. Galatasaray’ımıza Real Madrid karşısında başarılar diliyoruz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ