Rising Star Yarışması Ne Zaman Başlıyor?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de yayınlanacak olan yepyeni bir yarışma programı olan Rising Star yarışması yakında ekranlarda olacak. Yepyeni bir formatla izleyicileri TV ekranlarına toplayacak olan Acun Ilıcalı patron olduğu TV8 kanalında Rising Star yarışmasıylada ilgi çekici bir programla reyting yakalamayı planlıyor. Birbirinden önemli formatları Türkiye’ye getiren Acun Ilıcalı bu kezde Rising Star yarışmasıyla karşımızda. Rising Star yarışmasıyla ilgili ayrıntıları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Rising Star Yarışması

Acun Ilıcalı son olarak, geçtiğimiz sezon dünyanın en çok satılan formatlarından biri olan ‘Rising Star’ın Türkiye haklarını satın aldı. İsrail imzalı ‘Rising Star; şu sıralarda Almanya, İtalya ve ABD’de yayına hazırlanırken, Acun Ilıcalı’nın formatı TV8’de mi yoksa başka bir kanalda mı yayınlayacağı henüz netlik kazanmadı. Rising Star yarışmasının formatı hakkında henüz net bir bilgi olmasada, yeni yıldızları ekranlara kazandırmak üzere hazırlanmış bir format olduğu ortada. Yükselen ve Doğan anlamlarına gelen Rising kelimesinin yeni bir star yaratılmak üzere hazırlanan bir program olduğunu tahmin edebiliyoruz. Programında TV8 ekranlarında yayınlanma ihtimali oldukça yüksek. Fakat bu konuda da kesin bir bilgi verilmedi.
rising-star-yarismasi-ne-zaman
Rising Star yarışması hakkında net bilgiler önümüzdeki günlerde açıklanacaktır. Acunn.com adresinden Rising Star yarışması için başvurular alınmaya başladığında program hakkında net bilgilerde gelmeye başlayacaktır. Haberimizi burda noktalamadan önce Rising Star yarışmasının İsrail versiyonunu ait videoyu sizlere sunarak Rising Star Türkiye hakkında biraz olsun fikir edinebilmenizi sağlamak istiyoruz. İşte Rising Star yarışması formatı;
Rising Star Yarışması Nedir? Nasıldır?

 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ