Saba Tümerle Bu Gece Programında Arda Turan'a Çay Servisi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Saba Tümer’le Bu Gece Programının konuğu bu hafta Arda Turan oldu. Arda Turan’la söyleşi yapan Saba Tümer’in TV8’de yaptığı Saba Tümer’le Bu Gece programında ilginç bir olay yaşandı. Acun Ilıcalı programa girdi. Arda Turan’a çay servisi yapan Acun Ilıcalı böylelikle Saba Tümer’le Bu Gece programınında magazin gündeminde yer almasını sağladı.
Acun Ilıcalı’dan Arda Turan’a Çay Servisi
Seyirci tarafından sevildiği bilinen Acun Ilıcalı Saba Tümer’le Bu Gece programı için Arda Turan’la anlaştı. Arda Turan Saba Tümer’le sohbet etmeye devam ederken, Acun Ilıcalı Arda Turan’a çay servisi yaptı. Bu sırada kameralar tarafından görüntülenen Acun Ilıcalı komik anların yaşanmasına neden oldu. Saba Tümer “Acun gelmek ister misiniz?” diyerek sordu. Fakat, Acun Ilıcalı kamera arkasından izlemeyi tercih etti.
acun-ilicali-cay-servisi-yapti-mi
Hasan Doğru Saba Tümer’le Bu Gece Programında
Programın Arda Turan’dan önceki konuğu ise O Ses Türkiye yarışmasında sesi ve söylediği Opera şarkılarıyla adından söz ettiren Hasan Doğru oldu. O Ses Türkiye’de sesi ve performansıyla beğenilen Hasan Doğru, Saba Tümer’in sorularıyla adeta ter döktü. Sevgilisi olup olmadığı sorusu üzerine biraz çekinen O SEs Türkiye Hasan, çekingen tavırlarına rağmen, mütavazi ve sevecen olması herkes tarafından sevilmesine neden oldu. Saba Tümer’le Bu Gece programında seslendirdiği opera şarkılarıylada programda önemli bir yer edinen O Ses Türkiye Hasan’ın ardından programında konuğu bu kez Arda Turan oldu.
Acun Ilıcalı Saba Tümer’in TV8 Programında
Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de Saba Tümerle Bu Gece programında Saba Tümer’in konuğu olan Arda Turan’a çay servisi yapan Acun Ilıcalı kameralara yakalandı. Bunun üzerine Saba Tümer gülerek gelmek isteyip istemediğini sordu. Acun Ilıcalı programa dahil olmadı ve kamera arkasında izlemeye devam etti. Arda Turan “Kendimi şu anda çok önemli hissetim.” sözüne, Saba Tümer’de bunun üzerine “Ne kadar ilginç bir patronumuz var” diyerek yanıt verdi. Söyleşi sonrasında devam etti. Arda Turan Sinem Kobal hakkında görüşlerini belirtti.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ