Serin Havaların Sembolü: Sweatshirt Kombinleri!

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Uzun ve yorucu bir çalışma günü sonunda hepimizin istediği tek şey, içinde hapsolduğumuz kıyafetlerden bir an önce kurtulmak olur. Haliyle eteği, topukluları çıkardıktan sonra ilk tercihimiz en rahat kıyafetlerden biri olan sweatshirtleri üzerimize geçirip, bir köşede dinlenmek olur. Sweatshirt dendiği zaman akla ilk gelen şey bu olurdu.
Son dönemlerde ise genelde rahat giyinmeyi sevenlerin tercih ettiği sweatshirtler, yerini birbirinden farklı kombinle cool görünmenin anahtar parçalarından biri haline geldi. Hatta son yılların en stil kıyafetlerinden biri de diyebiliriz.
Konfor ve şıklığı aynı anda sunan bu ilgi çekici parça son dönemlerde farklı giyim trendlerine kolaylıkla ayak uydurması ile dikkatleri üzerine çekiyor. Değişik kesimlede ve farklı kalıplarda her sezon form değiştiren sweatshirtler her ortama uyan parçalar olması ile de kolay kombinlenebiliyor.
Peki siz de her zaman hem bu kadar rahat hissetmek hem de harika görünmek istemez misiniz? Birazdan yeni moda sweatshirt’ler ile 2019-2020 modası içerisinde çok şık kombinler yapılabildiğine hep birlikte tanıklık edeceğiz. Sloganların, marka isimlerinin, birbirinden farklı model ve desenlerin yer aldığı yeni sezon sweatshirt modelleri ile rahat ve şık kombinler yaratabilmek için sweatshirt ile stil önerilerini sizler için araştırdık.

1) Sweatshirt Kombinleri Nasıl Olmalı?
Bol, dar, uzun, salaş, dar, düz, desenli… Herkesin zevkine ve tarzına hitap eden birçok çeşit sweatshirt modeli ile karşınızdayız. Özellikle de sportif stilin temsilcisi olan sweatshirt’ler son zamanlarda geçmişe oranla çok daha popüler olmuş durumda.
Elbette bazıları bu tarz parçaları oldukça rahat ve bol olduğu çok fazla tercih etmeyenler de yok değil. Ancak içerisinde dantel, file gibi detayların da olduğu daha feminen kesimler ile oluşturulmuş modeller de mevcut. Eminim ki fazla bol ve rahat olduğu için sweatshirt giymekten kaçınan kadınların daha çok hoşuna gidecektir.
2) Kat Kat Sweatshirt Kombini
Son dönem trendlerine göz attığımızda, kabanlardan, kazaklara, tişörtlere ve son dönemlerde çok daha popüler olan sweatshirt’lere kadar hemen hemen her parçanın oversize, salaş tarzda olduğunu görüyoruz. Bence bol ve salaş parçaları kış günlerinde kat kat giyinmek, rahat ve sıcak kalmak adına çok doğru bir seçim olacaktır.
Aynı şekilde sweatshirt tercihinizi de kesinlikle salaş modellerden yana yapmalısınız. Bazı kadınlar bu tarz parçaların spor ayakkabılarla giyildiğini düşündükleri için tercih etmediğini görüyoruz. Ancak bu tamamen tercih meselesi ister spor ayakkabılarla giyin, isterseniz de şık bir jean ve spor ayakkabılarla kombinleyin, bu sizin zevkinize kalmış.
3) Kapüşonlu Sweatshirt’ler İle Daha Havalı Olun
Birçok çeşit sweatshirt modeli mevcut bunlardan biri de kapüşonlu olanları. Eğer siz de sweat’lerinize farklı bir yorum katmak istiyorsanız kapüşonlu olanları tercih edebilirsiniz. Kapüşonlu sweat’ler hem daha cool hem de oldukça sportif bir şıklık sergilemenize yardımcı olur.
Bu tarz sweatshirt’leri jean’lerle ve taytlarla kombinleyerek spor şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.
4) Logo Çılgınlığı
Son dönemlerin en popüler trendlerinden biri kıyafetlerde karşımıza çıkan logomania çılgınlığıdır. Logo tutkusu sweatshirt’leri de sarmış durumda. Logolu ve rozetli sweatshirt’ler bu senenin en trend parçalarından biri olmuş durumda.
Rozetli sweat’lerinizi oversize jean montlarla birlikte giyerek oldukça havalı bir sokak stili yakalamış olursunuz. Bence bu sweat’leri kaçırmayın.
5) Sweat’lerinizi Elbise Yapmaya Ne Dersiniz?
Uzun sweatshirt’lerinizi elbise niyetine giymeye ne dersiniz? Bence çoğunuzun harika bir fikir dediğini duyar gibiyim. Kalın külotlu çorabınızla birlikte uzun sweatshirt’ünüzü kombinleyebilirsiniz.
Üzerinize ise owersize bir şişme bir mont geçirerek görünümünüzü stilize edebilirsiniz. Stilinize feminen bir dokunuş katmak için belinize kemer takarak kıvrımlarınızı öne çıkarmayı unutmayın.
Upuzun sweatshirt’lerinizi elbise niyetine giymeye ne dersiniz? Kalın külotlu çoraplarınızla ve loafer ayakkabılarınızla birlikte uzun sweatshirt’ünüzü giyebilir, üzerine ise oversize bir şişme mont geçirerek görünümünüzü stilize edebilirsiniz. Stilinize feminen bir dokunuş katmak için belinize kemer takarak kıvrımlarınızı öne çıkarmayı unutmayın.
Sizler için hazırlamış olduğumuz serin havaların en çok tercih edilen parçalarından biri olan ve birbirinden şık kombinler yapmanızı sağlayan rahat ve tarz sweatshirtler güzel bir kış geçirebilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ