Sermayesiz İş Kurmanın Yolları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Sermaye koymadan iş kurmak mümkün mü? İş kurmak istiyorsunuz fakat sermayeniz yok. Ancak, en büyük sermayenin kendiniz olduğunu unutmayın. Sermayesiz iş kurma fikirlerinden ziyade sermaye olmadan nasıl iş kurabilir ve nasıl yürütebilirsiniz bunun yollarını anlatacağız. Özellikle gelirini az bulan, ek gelir elde etmek isteyen yada kendi işinin patronu olmak isteyenler sermayesiz iş kurmanın yolları adlı makalemizi okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz.
Sermayesiz İş Kurmanın Yolları
İyi bir iş fikriniz varsa, KOSGEB’den bir kısmı hibe olmakla birlikte iş kurmak için kredi alabilirsiniz. 70 bin TL ye kadar kredi veren KOSGEB tutabilecek iyi bir iş fikriniz varsa size kredi verebiliyor. Üstelik verdiği kredinin bir kısmını hibe ederek almıyor. Kalan kısmını ise taksitler halinde ödeyebiliyorsunuz.
İnternet üzerinden online satış yapmak sermayesiz yada çok az bir sermaye ile olabilecek bir iş. Hergün yüzlerce kişi 2. el yada sıfır ürünleri satarak hayatlarını devam ettiriyor. Yalnız burda seçeceğiniz ürünler ve çeşitlilik oldukça önemlidir. İnternette birçok kişini sattığı bir ürünü satmaya çalışırsanız başarısız olabilirsiniz. Bunun yerine herkesin ihtiyacı olabilecek ve ilk kez sizin aklınıza gelecek ürünler bulmalısınız. Bu ürünlerin satışını yapmak için elinizde bulunmasına gerek yok. Sipariş aldıkça satın alarak siparişlerinizi teslim edebilirsiniz. Böylelikle sermayeniz olmadan satış yapmış olursunuz.
sermayesiz-is-kurmak-yollari
Seyyar satıcıların sermaye kullanmalarına gerek olmaksızın çalıştığını biliyor muydunuz? Eğer güvenilir biri olduğunuz kanıtlarsanız, simit, poğaça, çiğ köfte, tavuk pilav vb. ürünleri hiçbir sermaye vermeden satış üzerinden komisyon alarak satabilirsiniz. Özellikle son dönemde en meşhuru seyyar çiğ köfte ve mısır satmaktır.
İş Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Sermayesiz iş kurmak isterken mevcut işiniz varsa kesinlikle işinizi bırakmayın. Öncelikle yeni kuracağınız işin kesin olarak tuttuğunu görün ve sonra işinizi bırakın. Aksi halde birde geçim sıkıntısıyla uğraşırsanız, daha işin başındayken bunalıp pes etmek zorunda kalabilirsiniz. Sermayesiz iş kurmak isterken dolandırılmayın. Yeni bir iş kurmanın heyecanı sizi sardığında gözünüz hiçbir şeyi görmüyor olabilir. Bu aşamada dikkatli olmak ve doğru karar vermek için bir arkadaşınızın fikirlerinide alabilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ