Sevgililer Günü Hediyesi Barok Diamond'da

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Barok Diamond, 5. Altın Ve Mücevher Fırsat Günlerinde değeri 1.200 TL Olan Tek Taş Altın Pırlanta Yüzük ve Özel Tasarım Kokulu Kolye Hediye Ediyor.
Barok Diamond, 5. Altın ve Mücevher Fırsat Günleri kapsamında 3-14 Şubat 2018 tarihleri arasında Bakırköy Titanic Hotel’de sevgililer gününe özel tasarımları ile hatıralarda hoş bir seda bırakıyor. Sevgililer günü yaklaşırken aşka dokunan tasarımların yer aldığı koleksiyonda ölümsüz aşkın simgesi olan pırlanta; safir, zümrüt ve elmas ile buluşarak aşkı tek vücutta sonsuz kılıyor. Aşk, mutluluk ve sevgi temalı tasarımların yer aldığı koleksiyonda pırlanta yüzük 3.800 TL yerine 1.900 TL’ye, elmaslı yakut yüzük 13.600 TL yerine 6.800 TL’ye, elmaslı yakut kolye ise 78.000 TL’den 39.000 TL’ye satışı sunuluyor. On binlerce şık mücevher ile gönül çelen tasarımlar Barok Diamond, 5. Altın ve Mücevher Fırsat Günleri’n de sevgilinizin güzelliğine güzellik katmayı bekliyor.
Tüm koleksiyonu etkinlik alanında %50’ e varan indirimle satışa sunan Barok Diamond, değeri 2.650 TL’lik beş taş pırlanta yüzük alana, değeri 1.200 TL olan tek taş pırlanta yüzük ile beraber özel tasarım kokulu kolye hediye ediyor. Barok Diamond, 5. Altın ve Mücevher Fırsat Günleri’n de her bütçeye uygun 100 TL’den 100.000 TL’ye kadar göz kamaştıran mücevherler satışa sunuluyor.

Barok Diamond garanti sertifikalı, modaya uygun pırlanta yüzük, tektaş pırlanta, beştaş alyans ve mücevherler ile saat 9.30 – 21.00 arası tüm ziyaretçilerini bekliyor. Girişlerin ücretsiz olduğu organizasyonda, 50 metrekarelik çok özel tasarımların ve yeni koleksiyonların sergilendiği VIP salon ve maksimum güvenlik anlayışının ön planda tutulduğu 400 metrekarelik etkinlik alanı bulunuyor.
Dünyanın en büyük kuyumculuk ülkesi olmayı hedefleyen Türkiye için büyük önem taşıyan Barok Diamond 5. Altın ve Mücevher Fırsat Günleri renkli mücevherleri, pırlantaları, incileri, yakutları ve zümrütleri ile kadınların zarafetlerine şıklık katıyor. Barok Diamond, AB ve TSE standartlarına uygun olarak kalite garantisi ile satılan her bütçeye uygun on binlerce mücevheri, kredi kartına 4 eşit taksitle ödeme imkânı sunuyor.
Barok Diamond Mardin Midyat’ın kültüründen yoğrularak günümüze kadar süregelen yarım asırlık tecrübesiyle ürünlerini bir sanat eserine dönüştürerek kadınların beğenisine sunuyor. Özel tasarımcılarının ellerinden çıkan modaya uygun, yenilikçi ve özel tasarımlarıyla takı modasına yön veren Barok Diamond’ın Kapalı Çarşı’da, Nişantaşı’nda, Atatürk Havalimanı’nda, Bakırköy’de ve İspanya Mallorca’da mağazaları bulunuyor.
www.barokdiamond.com

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ