Show TV Ben Burdan Atlarım Yarışmasında Kaza

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

ben-burdan-atlarim-yarismasi-kaza-firsthaber-2bnsShow Tv ekranların başlayan yepyeni yarışma programı Ben Burdan Atlarım yarışması ilk bölüm çekimlerine başlanmıştı. Ulusal kanal Show TV’de yayınlanacak olan Ben Burdan Atlarım yarışmacısı Bayhan kaza geçirdi. Yaklaşık 5 metre yüksekten suya atlayan Bayhan boyun tramvası geçirdi. Boynunu inciten şarkıcı ve oyuncu Bayhan apar topar hastaneye kaldırıldı.
Ben Burdan Atlarım Yarışmacısı Bayhan Hastanede
Çekimlerine Samsun’da başlanan Ben Burdan Atlarım yarışması için antreman ve denemler yapılıyordu. Şarkıcı Bayhan ise 5 metre mesafeden suya atladı. Boynunu incilterek Özel hastaneye kaldırılan sanatçı Bayhan’ın durumunun ciddi olabileceği konuşuluyordu. Ancak, doktorları tarafından yapılan açıklama ile tetkik ve kontroller sonucunda Bayhan’ın hayati bir tehlikesi olmadığı söylendi. 10 gün sonra başlayacak olan Ben Burdan Atlarım yarışması için antremanlara devam etmek istediğini açıklayan Bayhan hastane çalışanlarına ilgileri için teşekkür ettikten sonra 12 nisan 2013 tarihinde başlayacak olan Ben Burdan Atlarım yarışması için antremanlara devam etmek istediğini açıkladı. Sanatçıların yarıştığı Ben Burdan Atlarım yarışması Show Tv ekranların yayınlanacak. 12 nisan 2013 cuma günü izleyebileceğiniz Ben Burdan Atlarım yarışması için son zamanların en çok izlenebilecek yarışması olarak görülüyor.

Ben Burdan Atlarım Yarışmacı İsimleri

Asena, Sema Çelebi, Şener Üşümezsoy, Tuğba Özay, Verda Penso, Flash TV Ana Haber Spikeri Gökhan Taşkın, Tolga Karel’in eşi Günay Musayeva, Atilla Taş, Bayhan yarışmaya katılacak ilk ünlü isimler oldu. Daha önceden yararlanan Atilla Taş’ın 7 metrelik mesafeden atlarken gözünden yaralandığı açıklanmıştı. Ben Burdan Atlarım yarışması yarışmacıları ve yarışma formatıyla büyük izlenme oranı elde edecek gibi duruyor. Yarışmada yarışmacılar yüksek mesafelerden suya atlayarak cesaret örneği gösteriyor. Ben Burdan Atlarım yarışması 12 nisan 2013 tarihinde Show Tv ekranlarında olacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ