Simli Elbisenin Altına Nasıl Ayakkabı Giyilir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Simli elbisenin altına nasıl ayakkabı giyilir? Başlıklı yazımızda simli elbise kombinleri ile dah aşık ve göz alıcı olacaksınız. Simli elbise modelleri büyüleyici bir hava sunmaktadır. Sade bir elbise bile olsa sim detayları varsa kesinlikle şıksınız demektir. Ancak simli elbise modellerinde el önemli detay simli elbise altına ayakkabı seçimidir. Konunun detaylarını birlikte görelim.

Simli Elbisenin Altına Nasıl Ayakkabı Giyilir?

Tek parça elbise ile yıldız gibi parlayabileceğiniz elbise modellerinden olan simli elbise modelleri ile şık olmaz için çok fazla detaya ve abartıya gerek yoktur aslında.

Pembe simli elbise altına ne renk ayakkabı olur

Simli elbise modeli ile katılacağınız ortamı belirledikten sonra ayakkabı seçimine geçebilirsiniz. Bu doğrultuda sivri burun babet modelleri, süet ayakkabı modelleri, rugan stiletto modelleri kullanabilirsiniz.

Simli elbise altına ayakkabı seçerken sivri burun düz taban babet ve ayakkabı modelleri kullanabileceğiniz gibi ince topuklu stletto, blok topuk ve bootie ayakkabı da kullanabilirsiniz.

Simli elbise altına ne renk ayakkabı olur? Sivri burun elbise altına ayakkabı seçerken fazla abartıdan ve ışıltıdan kaçınmalısınız. Elbiseniz odak noktası ve dikkat çekici olsun istiyorsanız sade ve mat renklerde ayakkabı seçmelisiniz.

Bordo simli elbise altına ne renk ayakkabı olur

Simli elbise altına ayakkabı seçerken elbise rengi ile uyumlu ayakkabı seçebilirsiniz. Örneğin yukarıdaki görselde bordo simli elbise altına gri süet ayakkabı kullanılarak daha şık ve göz alıcı bir kombin yapılmış. Bu kombinde dilerseniz gri dilerseniz bordo çanta kullanabilirsiniz.

Simli elbise ayakkabı kombinlerinde ayakkabı rengi olarak en sık tercih edilen renk hiç şüphesiz siyah ve gridir.

Gri rugan ayakkabı, gri metalik ayakkabı, gri süet ayakkabı ve gri mat deri ayakkabı ile mükemmel simli elbise kombinleri yapabilirsiniz.

Tabi siyah ve gri dışında elbise rengi ile uyumlu kırmızı, pudra, yeşil ve lacivert gibi renklerde de ayakkabı simli elbise kombini yapıldığını görmekteyiz.

Simli Elbise Kombinleri Tesettür

Simli elbise tesettür kombinlerinde şal rengi olarak da en çok tercih edilen rengin gri olduğu dikkatimizden kaçmıyor. Gri şal kombinleri simli tesettür elbise modellerinin olmazsa olmazı diyebiliriz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ