Sinem Yurdanur Bulundu mu? – Müge Anlı Öldürülen Kız

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

sinem-yurdanur-olduruldu-muSinem Yurdanur Bulundu mu?
Yaklaşık 3 yıl önce ailesi tarafından aranmaya başlayan Sinem Yurdanur kayıp olduğu tarihten itibaren Müge Anlı’nın ATV ekranlarında yapmış olduğu “Tatlı Sert” programında aranmaya başlamıştı. Özellikle annesinin büyük üzüntü yaşadığı olay nihayet sonuçlandı. Müge Anlı Tatlı Sert programında yer verdiği Üniversiteli genç kız Sinem Yurdanur ölü olarak bulundu. Bursa İnegöl’de Sinem Yurdanur’un cesedi bulundu. 26 şubat 2013 tarihinde bulunan Sinem Yurdanur bugün 27.02.2013 tarihli Tatlı Sert programında da ele alıyor. Sine Yurdanur’un annesi etkilenebileceği için programa katılmazken, Müge Anlı 3 yıldır aradığı ve annesinin yer yer programa katılarak aradığı Sinem Yurdanur’un cesedi bulundu.
Sinem Yurdanur Öldürüldü mü?
Haziran 2010’da kaybolan ve İnegöl Meslek Yüksekokulunda okuyan Sinem Yurdanur kendisine ilgi duyan ancak Emrah Kaya tarafından öldürüldü. Emrah Kaya’nın 2 yıl boyunca sorgulanmasına rağmen bir türlü itirafta bulunmaması ve Sinem Yurdanur’un cesedine rastlanamaması kayıp olabileceği ve Emrah Kaya’nında Sinem Yurdanur’un sevgilisi olmadığını ve herhangi bir ilgisi bulunmadığını söylemesiyle olaydan sıyrılmıştı. 20 mart 2012 tarihinde İnegöl’de farklı bir suç nedeniyle organize suç örgütüne yönelik yapılan operasyonlarda Emrah Kaya yakalanacağını anlayınca intihar etmişti. Aşık olduğu Üniversite öğrencisi Sinem Yurdanur’u öldüren Emrah Kaya intihar ettikten sonrada suçlu olduğu henüz kanıtlanamamıştı. Yine aynı operasyobda tutuklanarak ceza evine gönderilen Rıfat A. (Emrah Kaya’nın arkadaşı) Sinem Yurdanur’un cesedinin bulunduğu yeri açıkladı.
sinem-yurdanur-bulundu-mu
Sinem Yurdanur Nerede Bulundu?
Cezaevinde tutuklu olarak yatan sanık Rıfat A. Emrah’ın yakın arkadaşı olarak biliniyordu. Daha öncede sorgulanan ancak bir türlü itirafta bulunmayan Rıfat A. cezaevinde huzursuz oldu ve itirafta bulundu. Vicdan azabına dayanamadığını söyleyen Rıfat A. hergün Sinem Yurdanur’u rüyalarında gördüğünü ve 3 yl aradan sonra cesedin yerini bildirmek istediğini açıkladı. Bunun üzerine itirafçı Rıfat A. ‘nın verdiği bilgiler doğrultusunda harekete geçen ekipler Sinem Yurdanur’un cesedini buldu. Sinem Yurdanur’un cesedi Bursa İnegöl’de Çaykaya köyü Boğazova mevkiinde bulundu. Yaklaşık 70 metre uzunluğunda bir uçurumdan atılan Sinem Yurdanur Polis ekipleri tarafından bulunarak olay yeri incelemeye alındı.
Sinem Yurdanur’u Kim Öldürdü
Rıfat A. açıklamasında arkadaşı Emrah Kaya’nın Sinem Yurdanur’u öldürdükten sonra yanına gelerek  evde bulunan televizyonu tamir etmesini istedi. Televizyonu tamir etmek için Emrah Kaya’nın evine giden Rıfat A. Emrah Kaya’nın isteği üzerine arabayı kullandı. Rıfay A. eve geldiğinde cesetle karşılaşınca Emrah Kaya “Artık bu işte beraberiz. Bana yardım etmek zorundasın” diyen mecburen yardım ettiğini söyleyen Rıfat A. cesedi battaniye sararak bir uçurumdan attıklarını açıkladı. Sinem Yurdanur’a aşık olan ancak bir türlü karşılık bulamayan Emrah Kaya kıskanarak Sinem Yurdanur’u döverken boynunu kırdı. Ölen Sinem Yurdanur’u Rıfat A. ile birlikte bir uçurumdan attı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ